Carrers fosques | Paper | Gameria
  • Carrers fosques | Paper | Gameria
Carrers fosques | Paper | Gameria
Ref.9788412368888

Dark Streets

Un joc d'investigació i terror a Londres al segle XVIII, amb els Mites de Cthulhu... veure més
Un joc d'investigació i terror a Londres al segle XVIII, amb els Mites de Cthulhu de fons veure menys
42,65 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Un joc d'investigació i terror al Londres del segle XVIII, amb els Mites de Cthulhu de fons. Pertanyeu als Bow Street Runners, el primer cos policial de Londres, recentment creat per fer front al vici, al crim i a les fosques forces que amenacen els seus carrers.

Corre l'any 1749 i Londres és una ciutat de vici, crim i misèria. Els prostíbuls proliferen, la delinqüència ha assolit nivells històrics espolejada per una pobresa aclaparadora i la Gin Craze és en el seu punt àlgid. Hi ha nens mendicant que moren de fam, corruptes vigilants que fan la vista grossa davant les infraccions, i fosques criatures acechant als carrerons, invocades des de l'altre costat per aquells que ja no tenen res a perdre.

L'escriptor i jutge dean Henry Fielding s'ha unit al seu germà John per formar el primer cos de policia de la ciutat: els Bow Street Runners. Els Fielding han persuadit el Parlament perquè financi la seva lluita contra el crim, però saben que hi ha alguna cosa més darrere de tot això: els ulls cecs de John Fielding poden veure allà on altres no arriben...

Els jugadors prenen el paper dels Bow Street Runners o d'assessors civils que col·laboren estretament amb el novell cos de policia, encarregat d'investigar els foscos secrets darrere dels sòrdids trencaments de la llei del Londres georgià. Dark Streets inclou tot el que necessites per jugar. Utilitza Renaissance Deluxe: un sistema d100 simplificat que es basa en OpenQuest. Serà, per tant, familiar per a qualsevol que hagi jugat a La crida de Cthulhu.

Peter Cakebread i Ken Walton han creat un joc on l'ambientació històrica és profusa i cuidada. Trobaràs informació detallada sobre la vida i els carrers del Londres del segle XVIII, les seves persones, organitzacions i societats secretes, que hem il·lustrat amb gravats d'autors de l'època. Completen el manual, 16 llavors d'aventura que conviden a submergir-se en el to del joc, amb sinopsi, esdeveniments, PNJ, localitzacions i consells finals, així com 8 personatges pregenerats llestos per jugar.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Carrers fosques | Paper | Gameria
Carrers fosques | Paper | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia