La Trucada De Cthulhu 7a Edició Pulp Cthulhu Un Foc Fred En L'Abisme | Rol | Gameria
  • La Trucada De Cthulhu 7a Edició Pulp Cthulhu Un Foc Fred En L'Abisme | Rol | Gameria
La Trucada De Cthulhu 7a Edició Pulp Cthulhu Un Foc Fred En L'Abisme | Rol | Gameria
Ref.8435407631236

La Llamada De Cthulhu 7ª Edición Un Fuego Frío En El Abismo

Brendan Sterling va buscar respostes sobre la seva vida passada en un experiment.... veure més
Brendan Sterling va buscar respostes sobre la seva vida passada en un experiment. Per desgràcia, la seva ment no és l'única que busca respostes en el passat. veure menys
37,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Brendan Sterling va buscar respostes sobre la seva vida passada en un experiment. Desafortunadament, la seva ment no és l'única que busca respostes en el passat.

Un foc fred a l'abisme és una campanya per a Pulp Cthulhu ambientada en 1935, quan el cas de diverses persones desaparegudes destapa una conspiració que podria alterar el temps i desencadenar la fi del món. Una secta planeja desencadenar el poder dels Primigenis i el seu rastre per les muntanyes de Catskill conduirà fins al mateix centre del planeta.

En el món subterrani de K’n-yan, els herois es trobaran amb secrets oblidats, coneixements estranys i uns habitants inquietants. Curioses ciutats d'or, temples en runes i boscos foscos són alguns dels horrors que amaguen sota la terra. Tot i així, abans que els herois descendeixin a la nit, hauran d'enfrontar-se als vestigis de mons antics, muntanyencs salvage i males paranormals. Pel camí, els herois podran descobrir que viatjar al final d'una ciutat ancestral és l'única resposta. Potser la caiguda de Lomar revela tots els secrets del passat i del futur.

Un foc fred a l'abisme és una campanya completa de sis capítols per a Pulp Cthulhu. Presenta noves regles i habilitats per a poders psíquics, nous encanteris, informació sobre els nadius i la terra de K’n-yan i una nova organització de herois: el grup Mente Oberta. Es proporcionen sis herois llestos per jugar. Monstres temibles, dissenys d'altres móns i poders psíquics, tot ben entrelaçat perquè els vostres herois enfrontin un repte èpic i ple d'acció. Us atreviu a endinsar-vos en la foscor dels mons perduts?

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
La Trucada De Cthulhu 7a Edició Pulp Cthulhu Un Foc Fred En L'Abisme | Rol | Gameria
La Trucada De Cthulhu 7a Edició Pulp Cthulhu Un Foc Fred En L'Abisme | Rol | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia