La Crida de Cthulhu 7a Edició Caixa d'Inici | Rol | Gameria
  • La Crida de Cthulhu 7a Edició Caixa d'Inici | Rol | Gameria
La Crida de Cthulhu 7a Edició Caixa d'Inici | Rol | Gameria
Ref.8435407630338

La Llamada De Cthulhu 7ª Edición Terror Austral

A Austràlia, els investigadors s'enfrontaran cara a cara amb forces sobrenaturals... veure més
A Austràlia, els investigadors s'enfrontaran cara a cara amb forces sobrenaturals que han perdurat durant èons. És una terra d'aventura, perill i saviesa eterna, un escenari perfecte per a La crida de Cthulhu! veure menys
42,75 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

A la dècada de 1920 es desconeixen gairebé tres quarts parts d'Austràlia. És una de les últimes grans zones salvatges i un lloc ple de secrets i possibles descobriments.

Tant si es tracta d'aprofundir en els misteris dels carrers de Sídney com de muntar una expedició a l'interior remot d'Austràlia, aquest país és un escenari fèrtil per a aquells que investiguen les amenaces dels Mites de Cthulhu. Des de crims relacionats amb bandes i sectes nefastes fins a antiga saviesa i ciutats perdudes, en les antípodes no escassegen les aventures. Aquest llibre presenta la història d'Austràlia, detallant tant la seva geografia com les seves tradicions. També s'ofereixen regles per als investigadors australians, amb noves habilitats, així com mecàniques per muntar expedicions. A més, la informació sobre l'aplicació de la llei, el transport, les comunicacions i altres temes proveeixen als guardons d'un bon grapat de recursos.

Es detallen cinc ciutats i es descriuen regles especials perquè els investigadors coneguin les línies de cançó dels pobles aborígens. Per als Guardons, Terror austral conté detalls sobre la Gran Raça, els pòlips voladors i els escuradissos habitants de les sorres, alhora que analitza altres amenaces que es troben a l'aguait a les fosques i perilloses ombres d'Austràlia.

Dos escenaris complets presenten misteris i horrors que esperen els incauts. A Austràlia, els investigadors s'enfrontaran cara a cara amb forces sobrenaturals que han perdurat durant eons. És una terra d'aventura, perill i saviesa eterna, un escenari perfecte per a La crida de Cthulhu!

NOTA: Requereix el Manual del Guardó de La crida de Cthulhu (7a edició) per jugar i, opcionalment, es pot utilitzar amb Pulp Cthulhu.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
La Crida de Cthulhu 7a Edició Caixa d'Inici | Rol | Gameria
La Crida de Cthulhu 7a Edició Caixa d'Inici | Rol | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia