Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria
  • Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria
  • Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria
Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589626195

Commands And Colors Edad Antigua

Commands & Colors Ancients descriu la guerra des dels albes de la història... veure més
Commands & Colors Ancients descriu la guerra des dels albes de la història militar (3000 a. C.) fins a l'inici de l'Edat Mitjana (400 d. C.). veure menys
72,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Commands and Colors Ancients és un joc de guerra per a dos jugadors, a partir de 12 anys, dissenyat per Richard Borg en el qual els jugadors recreen èpiques batalles de l'antiguitat. A diferència de la majoria de wargames, el sistema Commands and Colors es caracteritza per tenir un reglament lleuger, que permet que la majoria dels escenaris es puguin jugar al llarg d'una hora. Reviu la història o canvia-la per sempre, liderant els exèrcits de romans o cartaginesos.

En Commands and Colors Ancients l'estratègia és vital per aconseguir la victòria. A través d'un sistema de motor de cartes que van guiant els esdeveniments, les batalles evolucionen de formes insospitades.

Cada jugador disposa de blocs de diferents mides que representen diferents tipus d'unitats (com a infanteria lleugera, mitjana i pesada, legions o fins i tot elefants de guerra). Cada jugador mou les seves tropes sobre un mapa estructurat en hexàgons on es situen rajoles de terreny que representen parts del camp de batalla. Per començar a jugar, trieu un dels 15 escenaris de batalla que incorpora el joc; en cas que sigui la vostra primera partida, és recomanable començar amb el setge d'Agrigent, una batalla que va tenir lloc el 401 aC a Sicília i que us ajudarà a familiaritzar-vos amb les mecàniques del joc. Disposeu el tauler, les rajoles de terreny i les unitats segons les condicions d'obertura de l'escenari. Barregeu les cartes i repartiu entre els dos jugadors les que es indica en el desplegament inicial.

Ja esteu llestos per fer història! L'objectiu del joc és ser el primer a capturar un cert nombre de banderes de victòria (normalment entre 5 i 8, segons l'escenari). Aquestes banderes s'obtenen per cada líder o unitat completament eliminada i en alguns casos per capturar certes objectius o rajoles de terreny. La partida acaba en el moment que un dels jugadors conquista el nombre requerit d'estàndards de victòria.

Els torns de joc són dinàmics, gràcies al motor de cartes que guia l'acció. Per començar, juga una de les cartes de la teva mà i resol el seu efecte; a continuació, dóna ordres a les teves unitats, mou les tropes i resol combats. En acabar el torn, roba una nova carta. Una part fonamental del joc són precisament els combats entre les unitats dels dos jugadors. Això es resol amb tirades de daus i comparant els resultats. Però, tot i que hi hagi aquest component d'atzar, l'estratègia serà decisiva per determinar l'èxit o el fracàs de l'atac.

Per exemple: algunes unitats són millors que altres contra segons quins oponents, no és el mateix combatre en tots els terrenys, es pot disparar a distància... Cadascun dels 15 escenaris ofereixen molta rejocabilitat, ja que l'experiència de joc és molt diferent segons si lideres els romans o els cartaginesos.

Un títol que no pot faltar a les prestatgeries dels amants de la història en general i de la història antiga en particular. Pensat per a jugadors que busquin un bon repte, Command and Colors Ancients és una molt bona porta d'entrada als wargames. Doneu corda solta a l'estratega que porteu dins!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/14105/commands-colors-ancients

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria
Comandes i Colors Edat Antiga | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia