Concordia Solitària | Jocs de Taula | Gameria
  • Concordia Solitària | Jocs de Taula | Gameria
Concordia Solitària | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8437018648542

Concordia Solitaria

Fa dos mil anys, l'Imperi romà va governar les terres al voltant del Mar Mediterrani. veure més
Fa dos mil anys, l'Imperi romà va governar les terres al voltant del Mar Mediterrani. veure menys
22,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Fa dos mil anys, l'Imperi romà va governar les terres al voltant del Mar Mediterrani. Amb la pau a les fronteres, l'harmonia dins de les províncies, una llei uniforme i una divisa comuna, l'economia va prosperar i va donar lloc a poderoses dinasties romanes que es van expandir a nombroses ciutats.

En Solitaria, compets amb l'adversari Contrarius per la victòria. Juga una carta de la teva mà i realitza la seva acció com amb les regles habituals de Concordia. Posteriorment, Contrarius reacciona això amb la reacció mostrada a la mateixa carta. Torn a torn juga una carta, fins que s'apliqui una de les condicions habituals per acabar la partida (s'ha construït la 15a casa o s'ha comprat l'última carta). També es poden combinar diverses partides per formar una campanya de dificultat creixent. Contrarius posseeix cases i colons, així com cartes al seu propi expositor de cartes. Però mai juga cartes. Les seves accions només estan determinades per les cartes que tu jugues. Durant la partida, Contrarius pot obtenir punts de victòria immediatament per algunes de les seves reaccions a les teves accions. Les cases, colons i cartes de Contrarius es puntuen de la forma habitual al final de la partida. Contrarius no posseeix magatzem ni mercaderies, ni tampoc utilitza sestercis per dur a terme les seves accions. Seràs capaç de derrotar-lo? Podràs enfrontar-te a Contrarius en diferents graus de dificultat. Tot un repte!

El joc en equip Solitaria ofereix l'oportunitat de jugar a Concordia com un joc de dos jugadors que formaran un equip. En el joc cooperatiu per equips, competeixes com a equip de 2 jugadors contra l'adversari Contrarius per la victòria. Guanyeu o perdeu junts. Per tant, no només has de buscar la teva pròpia avantatge, sinó també tenir en compte les idees del teu company. En el joc en equip les accions de les seves cartes de personalitat són portades a terme per tots dos jugadors. Després, Contrarius reacciona només a la seva acció, però no a l'acció del jugador en torn, sinó a la del seu company d'equip. Així, jugues una carta torn a torn, fins que una de les condicions habituals per acabar la partida tingui lloc. Amb la puntuació final, es determina com de bé has jugat en comparació amb Contrarius. El joc en equip de Solitaria es basa en essència en les regles de Concordia Venus i el joc en solitari de Solitaria.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/325490/concordia-solitaria

Contingut: 1 dau d'arquitecte 1 dau de tribú/colonitzador, 1 dau de mercader, 1 dau de cònsol/senador, 27 cartes per al mode solitari, 5 cartes especials, 2 cartes de variant de joc, 38 cartes de joc en equip

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Concordia Solitària | Jocs de Taula | Gameria
Concordia Solitària | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia