El viatge de Darwin | Jocs de Taula | Gameria
  • El viatge de Darwin | Jocs de Taula | Gameria
El viatge de Darwin | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436572390829

Darwin's Journey

Darwin's Journey és un joc de taula d'estil eurogame en el qual els jugadors... veure més
Darwin's Journey és un joc de taula d'estil eurogame en el qual els jugadors recrearan el paper de Charles Darwin en la seva aventura per les illes Galápagos. veure menys
45,00 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Darwin’s Journey és un joc de taula d'estil eurogame i mecànica principal de col·locació de treballadors creat per dos dels autors més reputats del sector: Simone Luciani i Nestor Mangone. Els jugadors recrearan el paper de Charles Darwin en la seva aventura per les illes Galápagos i la inestimable contribució que aquell episodi de la seva vida va suposar per a la teoria de l'evolució de les espècies.

El joc presenta un innovador sistema d'evolució dels treballadors. Podràs posar els teus treballadors a estudiar determinades disciplines que es converteixen en requisits per realitzar diferents accions del joc, com explorar, enviar correus, recollir mostres o enviar-les als museus per contribuir al coneixement de la biologia.

Les partides duren cinc rondes amb diferents objectius a curt i llarg termini. Cada acció que prenguis et podrà atorgar punts de victòria de moltes maneres diferents. La tensió i la planificació de l'estratègia s'incrementa a mesura que el joc avança i converteixen a Darwin’s Journey en un dels títols més esperats dins del sector dels eurogames.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/322289/darwins-journey

Contingut: 1 tauler principal i 4 de jugador, 16 cartes de tripulació, 68 segells de llaç: 14 per tipus i 12 especials, 16 fitxes de coneixement temporal, 16 rajoles de museu, 16 fitxes d'espècimen i 30 d'investigació, 8 fitxes de lent (2 per jugador i 2 neutres), 40 monedes (28 de valor 1 i 12 de valor 5), 12 rajoles d'acció especial i 12 d'objectiu del Beagle, 8 rajoles de correspondència, 28 rajoles d'objectiu (8 inicials), 5 fitxes de vaixell (1 del HMS Beagle), 1 fitxa d'acció d'ordre de torn, 3 exploradors, 5 treballadors, 5 botigues, 4 cubets i 3 segells postals per jugador, 16 cartes d'Alfred (8 d'acció i 8 de bonificació), 1 full d'ajuda i 1 reglament.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
El viatge de Darwin | Jocs de Taula | Gameria
El viatge de Darwin | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia