Final Girl Joc Base | Jocs de Taula | Gameria
  • Final Girl Joc Base | Jocs de Taula | Gameria
Final Girl Joc Base | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436564813305

Final Girl Juego Base

Sortida del producte: 09 de desembre del 2023. Basant-se en un famós tòpic de les... veure més
Sortida del producte: 09 de desembre del 2023. Basant-se en un famós tòpic de les pel·lícules de terror, Final Girl és un joc en solitari que posa al jugador en la pell d'una protagonista femenina que ha de matar al slasher si vol sobreviure. veure menys
22,50 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Algunes vegades has volgut protagonitzar la teva pròpia pel·lícula de terror? Aquesta és la teva oportunitat. En Final Girl, TU ets l'heroïna de la història. Aquest és un joc solitari diferent a qualsevol altre que dóna vida a molts tòpics de pel·lícules de terror gràcies a l'innovador i infinitament rejogable sistema de Llargmetratges.

Cada segon compta en el joc mentre gestiones el temps i les teves accions. Un error podria significar la mort! Intentaràs salvar les altres víctimes? O buscaràs objectes que et ajudin a acabar amb l'assassí? Usa les cartes, tira els daus i sent l'emoció i el pavor incessants.

Aquesta Caixa Bàsica de Final Girl conté els components principals del joc, però cal combinar-la amb almenys una caixa de Llargmetratge. Així que agafa aquesta caixa i una o més Llargmetratges i tindràs tot el necessari per jugar. Com qualsevol Assassí es pot ubicar en qualsevol Lloc, afegir Llargmetratges addicionals augmenta les possibilitats de joc i aporta nous i emocionants desafiaments.

Una mica d'ambientació per a Final Girl.

Està passant alguna cosa espantosa... Està morint gent... Tothom està aterroritzat...

Intentes buscar alguna cosa, el que sigui, que et serveixi d'arma. A prop, un adolescent espantat et suplica que l'ajudis a escapar. Llavors, de sobte, escoltes un soroll. Mires al teu voltant en un intent de veure què -o qui- hi ha aquí, però està massa fosc...

Sense previ avís, l'assassí apareix i decapita l'adolescent, el cap del qual roda fins als teus peus, amb els ulls oberts d'amplada. L'assassí et senyala sense dir paraula abans de girar-se a la recerca d'una altra víctima. Tu corres en direcció contrària, fugint dels teus pensaments, amb els crits de les víctimes encara ressonant al teu cap. La massacre i la mort et rodegen i la teva única ruta d'escapament està bloquejada. És llavors quan t'adones que només hi ha una possibilitat: matar o morir.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/277659/final-girl

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Final Girl Joc Base | Jocs de Taula | Gameria
Final Girl Joc Base | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia