La Tripulació Missió Mar Profund | Jocs de Taula | Gameria
  • La Tripulació Missió Mar Profund | Jocs de Taula | Gameria
La Tripulació Missió Mar Profund | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589624139

La Tripulación Misión Mar Profundo

Reuneix el teu equip, prepara el submarí i llança't a l'aventura per descobrir el... veure més
Reuneix el teu equip, prepara el submarí i llança't a l'aventura per descobrir el llegendari continent perdut de Mu. La tripulació 2: Missió mar profund és la seqüela totalment independent del premiat joc. veure menys
13,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Dissenyat per Thomas Sing, aquest joc cooperatiu de vares permet partides per a grups de 2 a 5 jugadors, a partir de 10 anys, d'uns 20 minuts de durada.

Amb unes normes fàcils d'entendre i d'explicar i una preparació molt ràpida, aviat us posareu a jugar. La caixa inclou per una banda una baralla de 40 cartes, numerades del 1 al 9, de quatre colors diferents més quatre cartes de submarí, numerades del 1 al 4, que actuen de comodins amb el valor més alt; per l'altra, un munt amb cartes de missió, on s'indica una puntuació en funció del nombre de jugadors. Depenent de la dificultat de cada aventura, serà necessari completar més o menys missions.

Al principi de la partida es reparteixen totes les cartes de colors més els submarins entre tots els jugadors. Qui rebi el submarí de valor 4 ha d'anunciar-ho, ja que serà nomenat capità, però la resta de les cartes han de mantenir-se en secret. A continuació es reparteixen a la vista les missions entre els jugadors, que indiquen un objectiu a complir al final de la partida. Des de aconseguir cert nombre de vares o cartes en total fins a guanyar amb números o colors determinats. Si tots aconsegueixen complir el seu objectiu, l'aventura haurà estat un èxit i es podrà continuar amb la campanya.

No obstant això, en les profunditats insondables de l'oceà la comunicació entre els jugadors estarà limitada. Com a equip haureu de cooperar per assegurar l'èxit de cada missió. Els jugadors tindran a disposició una fitxa de comunicació, que podran usar una vegada per torn per informar a la resta de cert detall sobre la seva mà de cartes. D'aquesta manera, es poden planificar estratègies perquè cada jugador guanyi les vares corresponents a la seva carta de missió.

Amb diferents nivells de dificultat, les aventures de La tripulació 2: Missió mar profunda s'adapten a diferents grups de joc. Fins a quin punt pugueu arribar per descobrir les llegendàries runes de Mu depèn de com treballeu en equip, sent conscients de la vostra mà i de la dels vostres companys. No es tracta de guanyar vares a la babalà, sinó de negociar amb cura quan és necessari guanyar i quan deixar que guanyi un altre.

Els jugadors que ja coneguin La tripulació: A la recerca del novè planeta trobaran un nou i estimulant repte al qual enfrontar-se, amb una temàtica diferent i algunes modificacions en el sistema de joc, sobretot pel que fa al munt de cartes de missió, que s'adapta al nombre de jugadors i a la dificultat de les partides. I aquells que descobreixin per primera vegada la saga Tripulació amb aquest títol ho podran fer sense cap problema.

Si us agraden els jocs cooperatius, aquest títol és una de les millors opcions per formar part de la vostra ludoteca. Amb una mecànica innovadora que ha estat reconeguda amb múltiples premis, La tripulació posarà a prova la vostra compenetració com a equip. I tot això amb els components justos i un preu ajustat. Esteu preparats per començar una aventura que us portarà a les profunditats d'un abisme oceànic, a la recerca d'un continent perdut?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/324856/crew-mission-deep-sea

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
La Tripulació Missió Mar Profund | Jocs de Taula | Gameria
La Tripulació Missió Mar Profund | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia