Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
  • Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
  • Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
  • Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589627437

Las Ruinas Perdidas de Arnak Lideres de la Expedición

Primera expansió per a Les Ruïnes Perdudes d'Arnak veure més
Primera expansió per a Les Ruïnes Perdudes d'Arnak veure menys
28,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Les Ruïnes Perdudes d'Arnak Líders de l'Expedició és la primera expansió del multipremiat joc Les Ruïnes Perdudes d'Arnak. Dissenyat per Elwen i Min, inclou nous components que s'afegeixen al títol base per multiplicar les possibilitats estratègiques a disposició dels jugadors.

En Les Ruïnes Perdudes d'Arnak, cada jugador controla un equip d'exploració que haurà de desxifrar els misteris de l'illa. Combinant les mecàniques de col·locació de treballadors i construcció de mànegues, els jugadors hauran de recollir recursos, enfrontar-se a poderoses bèsties i avançar en la investigació d'un temple perdut.

La principal novetat que incorpora l'expansió Líders de l'Expedició al joc base és l'afegit de 6 líders únics amb habilitats especials. Això trenca la simetria de les partides, ja que cada jugador comptarà amb certes avantatges específiques des de l'inici fins al final de la sessió. Cada líder ve amb un tauler propi i unes cartes d'inici que substitueixen els taulers i les cartes del joc base. Els líders a disposició dels jugadors són: el capità, que permet tenir 3 arqueòlegs en comptes de 2; la caçadora, que fa servir el seu falcó per obtenir efectes i beneficis importants; la baronessa, que sempre disposa de més recursos; el professor, que fa servir el seu coneixement per gestionar artefactes; l'exploradora, que tot i que només disposa d'un arqueòleg pot moure's múltiples vegades pel tauler; i el místic, que sap treure profit de les cartes de por.

Si creies que ja coneixies tots els secrets d'Arnak, prepara't per a enfrontar-te a nous reptes! Més enllà dels líders, l'expansió inclou 30 noves cartes (18 objectes i 12 artefactes), 8 nous jaciments, 5 guardes, 4 ídols i 3 ajudants que es barregen amb els elements del joc base. A més, aquesta expansió posa a la nostra disposició dos components que ens permeten jugar al títol original amb variants: D'una banda, disposarem d'un nou bastó lunar, que a diferència de l'original ens proposa descartar més objectes i artefactes en finalitzar la ronda i així obtenir més rotació de cartes. D'altra banda, un nou tauler de rutes d'investigació, amb nous beneficis associats.

Amb l'expansió Líders de l'Expedició, Les Ruïnes Perdudes d'Arnak adquireix una nova dimensió estratègica amb moltes més possibilitats. A més dels sis líders únics, que ofereixen una experiència diferent en cada partida, els nous elements permeten combinacions fins ara mai vistes. Deixa anar l'explorador que portes dins i desvetlla tots els misteris ancestrals de l'illa!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/341254/lost-ruins-arnak-expedition-leaders

Contingut: 1 Tauler de doble cara, 4 Tauletes individuals, 1 Tauler per a la reserva, 110 Cartes, 8 Figures d'arqueòleg, 8 Peces d'investigació, 16 Lloses de jaciment, 16 Lloses d'ídol, 15 Lloses de guàrdia, 12 Targetes d'ajudant, 18 Lloses de recompensa, 24 Lloses de temple, 5 Lloses d'anul·lació, 15 Targetes d'acció del rival, 27 Fitxes de moneda, 27 Fitxes de brúixola, 16 Fitxes d'inscripcions, 12 Fitxes de puntes de fletxa, 9 Fitxes de gemma, 10 Fitxes de por/multiplicació, 1 Indicador de jugador inicial, 1 Fitxa de vareta lunar, 1 Bloc de puntuació, 4 fulls d'ajuda, 1 Reglament

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria
Les Ruines Perdudes d'Arnak Caps de l'Expedició | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia