Pagan Més Enllà de les Empalissades | Jocs de Taula | Gameria
  • Pagan Més Enllà de les Empalissades | Jocs de Taula | Gameria
Pagan Més Enllà de les Empalissades | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436578815777

Pagan Más Allá de las Empalizadas

FECHA REIMPRESIÓN: 23 DE MAYO 2024. Pagan Beyond the Palisades és la primera... veure més
FECHA REIMPRESIÓN: 23 DE MAYO 2024. Pagan Beyond the Palisades és la primera expansió de Pagan Fate of Roanoke. veure menys
18,00 €
Impostos inclosos
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Pagan Beyond the Palisades és l'expansió inaugural de Pagan Fate of Roanoke.

Pagan és un joc de cartes asimètric per a dos jugadors que assumeixen el paper de bruixa o caçador de bruixes. La Bruixa intenta realitzar un ritual de renaturalització abans de ser exposada i eliminada pel Caçador de Bruixes. Nou habitants de la vila estan sota sospita i només el jugador Witch sap qui és la veritable Witch. A cada torn, els jugadors utilitzen els seus peons d'acció en els habitants actius per robar cartes, jugar cartes, guanyar influència i gestionar la Gloom. A més, la bruixa pot elaborar poderoses pòcimes, millorar els seus familiars i llençar encanteris i amulets, mentre que el caçador de bruixes recluta aliats, reclama localitzacions estratègiques i investiga sense pietat els habitants.

Des dels seus primers moments, la colònia ha patit diversos problemes. Fins i tot sense la desconcertant bruixeria a l'interior del poblat, establir noves fronteres ha resultat ser notablement difícil. Malgrat tot, la colònia ha de dirigir la seva atenció cap a les terres salvatges que hi ha més enllà dels empalissats; els seus recursos són clau per a la supervivència. Els afores envoltants, tot i que estan plens de vida salvatge i són molt rics en recursos, estan coberts per una constant boira. Els intents d'expandir l'agricultura han fracassat. El bestiar s'afebleix i la seva llet s'ajotga, mentre que els ous es posen de color verd.

Serà la bruixeria que habita a la comunitat només un símptoma d'un fenomen natural molt més gran? Es podrà netejar el camp per fer de la colònia un punt de suport pròsper?

Aquesta expansió només es pot jugar amb Pagan: El destí de Roanoke.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgameexpansion/349606/pagan-beyond-palisades

Contingut: 50 cartes de Caçador, 50 cartes de Bruixa, 9 cartes d'Habitant, 9 cartes de Sospitós, 4 cartes d'Escenari, 3 cartes de resum d'Habitant, 30 fitxes de Penombra

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Pagan Més Enllà de les Empalissades | Jocs de Taula | Gameria
Pagan Més Enllà de les Empalissades | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia