Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria
  • Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria
  • Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria
Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436017222906

Pequeñas Grandes Galaxias

La flota interestel·lar espera les teves ordres. Ha arribat el moment... veure més
La flota interestel·lar espera les teves ordres. Ha arribat el moment d'expandir-te per planetes inexplorats en els confins de l'espai! veure menys
24,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Les Petites Grandes Galaxies és un joc de Scott Almes amb il·lustracions de Bill Bricker i disseny de Benjamin Shulman. Permet partides de 1 a 5 jugadors, a partir de 14 anys, amb una durada aproximada de 30 minuts. Per guanyar, els jugadors hauran de sumar punts de victòria evolucionant el seu imperi i colonitzant planetes.

Com és habitual en la saga de títols "Petites grans..." de Scott Almes, trobarem un munt de components en una caixa de mida reduïda que asseguren moltes hores de diversió. Cada jugador disposa d'un tauler personal en el qual porta el compte de les seves reserves d'energia, dels seus punts de cultura i del nivell del seu imperi. També serà la base de la seva flota estel·lar, des de la qual partiran les naus per conquerir nous mons. Aquests planetes inexplorats es troben al centre de la taula, en forma de cartes que es revelen del mazo comú, i que es troben disponibles per explorar o colonitzar.

En el seu torn, els jugadors tiraran el nombre de daus que corresponguin segons el seu nivell d'imperi per determinar quines accions podran fer. Les sis accions disponibles (una per cada cara del dau) són: moure una nau, adquirir energia, adquirir cultura, impulsar la colonització a través de la diplomàcia, impulsar la colonització a través de l'economia i utilitzar el poder especial d'una colònia o del tauler galàctic. Al llarg de la partida, els jugadors hauran de decidir si prioritzen colonitzar planetes i competir en una cursa amb els rivals, o bé si prefereixen usar els beneficis d'aquests planetes, agafar recursos i fer avançar el seu imperi.

No hi ha un sol camí cap a la victòria i qualsevol decisió pot ser clau! Cada jugador tindrà a més una carta de missió secreta i en cas de complir els requisits sumarà punts de victòria extra al final de la partida, que es desencadena quan un jugador arriba als 21 punts de victòria.

En el mode solitari, el joc es converteix en un enfrontament entre l'imperi controlat pel jugador i una rebel·lió que s'expandeix inexorablement a través de la galàxia. A través d'un enginyós sistema d'IA, la rebel·lió posarà a prova les capacitats del comandant humà en un desafiament desafiador.

Les Petites Grandes Galaxies és un joc per a tots els públics. Les seves regles són molt intuitives, amb la qual cosa al poc temps d'obrir la caixa ja començareu la partida, cosa que el fa ideal per als jugadors més esporàdics. No obstant això, la gran quantitat d'accions a l'abast dels participants ofereix moltes alternatives als jugadors, amb la qual cosa els grups més competitius també gaudiran d'un bon desafiament. Aconseguiràs convertir-te en l'imperi més pròsper de la galàxia?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/163967/tiny-epic-galaxies

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria
Petites Grans Galàxies | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia