Petits Grans Dinosaures | Jocs de Taula | Gameria
  • Petits Grans Dinosaures | Jocs de Taula | Gameria
Petits Grans Dinosaures | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589624733

Pequeños Grandes Dinosaurios

Cría bèsties prehistòriques de diferents espècies en el teu ranxo, ven-les al... veure més
Cría bèsties prehistòriques de diferents espècies en el teu ranxo, ven-les al millor postor i aconsegueix més punts que els teus rivals! veure menys
24,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Els grans avenços científics han aconseguit la coexistència de humans i dinosaures, donant lloc a una indústria molt lucrativa: la cria de dinosaures! Els ranchers, com vosaltres, han establert granges a gran escala en una remota illa tropical.

Els dinosaures es crien en aquesta illa i són venuts als millors postors per a ser exposats en parcs temàtics, tan impressionants com populars. Però criar aquestes bèsties prehistòriques és una tasca dura i perillosa.

Pequeños grandes dinosaures és un joc de Scott Almes amb il·lustracions de Nikoletta Vaszi i Benjamin Shulman pensat per a jugar en solitari o amb un grup de fins a 4 persones, a partir de 14 anys, en partides d'uns 45 minuts. Amb mecàniques de gestió de recursos i col·locació de treballadors, els jugadors competiran al llarg de 6 rondes per sumar el màxim de punts de victòria possibles, ja sigui criant dinosaures de diferents espècies, complint contractes públics i privats o investigant noves tecnologies.

Com és habitual en la família de jocs "Pequeños grandes..." del mateix autor, aquest títol inclou un gran nombre de components en molt poc espai. A través de 75 peons de dinosaures (15 de 5 espècies diferents), peons de ranchers i capatassos i diversos mazos de cartes, Pequeños grandes dinosaures aconsegueix crear una experiència de joc molt entretinguda en la qual cada tipus de jugador trobarà un repte a la seva mida. Això inclou també als amants del mode en solitari, ja que aquest títol compta amb un enginyós sistema d'IA gestionat per un mazo de cartes d'acció que suposarà un veritable repte.

Gestionar eficientment els teus treballadors, l'espai de la granja i els recursos és clau per alçar-se amb la victòria. Podràs superar als teus competidors i dirigir la millor granja de dinosaures?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/291508/tiny-epic-dinosaurs

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Petits Grans Dinosaures | Jocs de Taula | Gameria
Petits Grans Dinosaures | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia