Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria
  • Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria
  • Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria
Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589624719

Pequeños Grandes Piratas

Al vaixell, corsaris! Pirates petits grans és un joc d'aventures en alta mar... veure més
Al vaixell, corsaris! Pirates petits grans és un joc d'aventures en alta mar dissenyat per Scott Almes veure menys
24,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Al abordatge, bucanyers! Petits grans pirates és un joc d'aventures en alta mar dissenyat per Scott Almes que ofereix partides d'uns 45 minuts per gaudir en solitari o fins a amb 4 jugadors, a partir de 14 anys.

L'objectiu del joc és convertir-se en un llegendari capità pirata, sent el primer a aconseguir enterrar tres tresors pel mapa. Al llarg de la partida, els jugadors formaran la seva tripulació i guiaran el seu temible vaixell pirata a través de mars i illes en busca de fama i fortuna. En el seu torn, saquejaran assentaments, vendran botí al mercat negre, abordaran vaixells o s'amagaran de la implacable armada reial.

El tauler de Petits grans pirates es prepara amb les 16 cartes de mapa, que un cop barrejades es col·loquen a l'atzar boca amunt formant una quadrícula de 4x4. Cada nova partida tindrà un mapa d'illes diferent! A sobre de cada carta es col·loca una fitxa de cerca, que atorgarà beneficis als pirates que les descobreixin. També es prepara el mercat, amb la cotització dels 4 recursos del joc: sucre, rom, café i pólvora. Com a bons pirates, s'espera que robeu tants béns com pugueu per després vendre'ls al mercat negre. L'or que obtindreu serà el que enterrareu per guanyar la partida.

Cada jugador tindrà una figura de vaixell, que moure pel mapa, i dos taulells personals. En un es mostra el nivell de llegenda, que anirà augmentant a mesura que guanyis batalles o enfonsis vaixells mercants i millorarà la rapidesa del teu vaixell i la potència dels seus canons. El segon taulell mostra la coberta, on treballa la tripulació, i la timoneria, on el capità dóna les ordres. En el seu torn, un jugador moure el seu vaixell i realitzarà una de les accions que mostra la timoneria: saquejar, intercanviar, formar tripulació, buscar, atacar o amagar-se. No sempre estaran disponibles totes les accions i caldrà acudir a localitzacions específiques per a realitzar segons què vulguem fer. Planificar bé els moviments pot ser clau per obtenir la victòria.

Cuidat amb tot... La vida pirata està plena de perills. Si el teu vaixell es topa amb una tempesta, és abordat per un altre jugador o és capturat per l'armada reial, serà sacsejat i una part o tota la tripulació haurà de reparar els desperfectes. Això vol dir que no podrà ajudar a realitzar altres accions... Una retirada a temps pot ser una victòria! Petits grans pirates ofereix una bona dosi d'entreteniment a l'abast de qualsevol tipus de grup de joc. Amb unes regles fàcils d'entendre i molt intuitives, no us costarà entendre les mecàniques i començar a jugar.

Com és habitual en la família de petits grans jocs, trobem un munt de components en una caixa de mida reduïda, que a més compta amb una gran rejovabilitat gràcies al mà del cartes de tripulació i la preparació variable del mapa. Agafa amb força la timoneria del teu vaixell pirata i viu una gran aventura per convertir-te en tota una llegenda dels set mars.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/309430/tiny-epic-pirates

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria
Petits Grans Pirates | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia