Skull King | Jocs de Taula | Gameria
  • Skull King | Jocs de Taula | Gameria
Skull King | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436607940418

Skull King

Skull King és un joc de truc que porta a una competició intensa en la qual perdre... veure més
Skull King és un joc de truc que porta a una competició intensa en la qual perdre un truc pot ser tan emocionant com guanyar-ne un. veure menys
17,95 €
Impostos inclosos
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Skull King és un joc de trumfos similar a Oh Hell!, Wizard, Euchre i Spades, en el qual els jugadors han d'indicar quantes trumfos creuen que guanyaran en cada ronda. Un element únic d'aquest joc és que les ofertes es fan de manera simultània, la qual cosa porta a rondes que a vegades tenen una oferta superior o inferior. Com els jugadors han de guanyar el nombre exacte de trumfos que van oferir per guanyar punts, guanyar massa trumfos és tan dolent com guanyar-ne molt pocs i això porta a una competència intensa en què perdre un trumfo pot ser tan emocionant com guanyar-ne un.

Skull King utilitza una baralla de 66 cartes que consta de cinc cartes d'escapament, quatre pals numerats del 1 al 13, cinc cartes de pirata, 1 carta de tigresa i 1 carta de Skull King. El joc dura deu rondes, i en cada ronda, a cada jugador se li reparteixen tantes cartes com el nombre de la ronda. Tots els jugadors fan una oferta simultàniament per la quantitat de trumfos que creuen que faran estenent el puny i comptant fins a tres, revelant una certa quantitat de dits (o possiblement amb el puny tancat per a una oferta de zero trumfos).

S'apliquen regles estàndard per al joc de cartes, amb un jugador obrint una carta i altres jugadors seguint el seu exemple, si és possible, i jugant una altra cosa si no; no obstant això, un jugador sempre pot optar per jugar una de les cartes especials sense numerar, i el poder d'aquestes cartes pot permetre-li guanyar un trumfo que d'altre manera se li hauria escapat. En més detall, la guaita negra de Jolly Roger triomfa sobre els altres tres pals, una sirena triomfa sobre totes les cartes numerades, un pirata triomfa sobre la sirena i Skull King triomfa sobre tot, excepte si apareix en el mateix truc amb una sirena, en quin cas. ella el captura i guanya en el seu lloc. Una carta d'Escapament perd davant de qualsevol altra carta, i la carta de Tigresa serveix com a pirata o carta d'escapament segons desitgi el jugador. Qui guanya un trumfo lidera el següent trumfo.

Si un jugador fa la seva oferta exactament, obté 20 punts per truc; si acumulen més o menys trumfos, perden 10 punts per cada trumfo perdut. Si un jugador fa una oferta de zero trucos, guanya punts equivalents a deu vegades el nombre de la ronda actual, però si fa un sol truc, perd aquesta mateixa quantitat de punts. Si un jugador atrapa pirates amb Skull King o King amb una sirena, obté punts de bonificació. Guanya qui tingui més punts després de deu rondes.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/150145/skull-king

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Skull King | Jocs de Taula | Gameria
Skull King | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia