Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
  • Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
  • Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
  • Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8421005001267

Stockpile Edición Épica

Stockpile Edició Èpica és un joc de taula econòmic que combina l'estratègia... veure més
Stockpile Edició Èpica és un joc de taula econòmic que combina l'estratègia tradicional d'emmagatzemar existències, que consisteix en comprar a un preu baix i vendre a un preu alt, amb diversos mecanismes addicionals per crear una experiència ràpida, atractiva i interactiva. veure menys
59,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

A Stockpile Edició Èpica, els jugadors actuen com a inversors del mercat de valors a finals del segle XX amb l'esperança de fer-se rics, i l'inversor amb més diners al final de la partida és el guanyador.

Stockpile Edició Èpica es centra en la idea que ningú ho sap tot sobre el mercat de valors, però tots saben alguna cosa. En el joc, aquesta filosofia es manifesta de dues maneres: informació privilegiada i el stockpile. Primer, els jugadors reben informació privilegiada en cada ronda. Aquesta informació dicta com canviarà el valor d'una acció al final de la ronda. Sabent en privat si una acció pujarà o baixarà, cada jugador té l'oportunitat d'actuar abans que el mercat, comprant o venent en el moment adequat. En segon lloc, els jugadors compren les seves accions fent una pujada per muntanyes de cartes anomenades reserves. Aquestes piles contendran una barreja de cartes boca amunt i boca avall col·locades per altres jugadors en el joc.

D'aquesta manera, ningú sabrà totes les cartes de les reserves. No totes les cartes són bones tampoc. Les taxes d'intercanvi poden enverinar les piles fent que els jugadors paguin més del que ofereixen. En posar les reserves i altres cartes en subhasta, la reserva catalitza la interacció del jugador, especialment quan els beneficis potencials de la informació privilegiada estan en joc. Ambdós mecanismes es combinen amb alguns elements del mercat de valors per fer que els jugadors considerin múltiples factors a l'hora de vendre una acció.

Mantens una acció amb l'esperança d'aconseguir una lucrativa divisió de l'acció o la venus ara per evitar la possible fallida de l'empresa? Pot mantenir les seves accions fins al final del joc per convertir-se en l'accionista majoritari, o necessita la liquiditat dels diners ara per a futures licitacions? Arrisca-ho tot invertint fortament en una empresa, o mitigues el teu risc diversificant la teva cartera? Al final, tothom sap alguna cosa sobre el mercat de valors, així que tot es redueix a l'execució d'estratègies. Serà capaç de navegar pels moviments del mercat de valors amb certesa? O les seves inversions s'enfonsaran per les males prediccions?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/282391/stockpile-epic-edition

Més informació: Inclou tots els Mòduls de les Expansions "Corrupció Continua" i "Inversions Il·lícites" i tot el material promocional existent del joc.

Contingut: 1 Marcador de Torn, 6 Marcadors d'Accions, 6 Cartes de Companyia, 6 Cartes de Previsió, 5 Taulells de Jugador, 7 Peons de Subhasta, 110 Cartes de Divises, 1 Marcador de Jugador Inicial, 60 Cartes d'Accions, 12 Cartes de Pagament de Comissions, 8 Cartes d'Operacions, 6 Certificats d'Accions, 19 Cartes d'Inversors + 7 Cartes d'Inversors Promocionals, 44 Cartes d'Estratègia d'Inversió + 8 Cartes d'Estratègia d'Inversió Promocionals, 1 Carta de Primer Jugador, 18 Cartes de Mercaderia, 5 Cartes de Referència, 40 Cartes de Bons, 1 Taulell de Previsió Anual, 7 Cartes d'Impostos, 16 Cartes de Previsió, 6 Daus de Previsió, 2 Marcadors de Bloqueig i les Regles.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria
Emmagatzematge Edició Èpica | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia