Els contractors de La Catedral Roja | Jocs de taula | Gameria
  • Els contractors de La Catedral Roja | Jocs de taula | Gameria
Els contractors de La Catedral Roja | Jocs de taula | Gameria
Ref.8436589626751

The Red Cathedral Contractors

La construcció de la Catedral de Sant Basili avança a bon ritme veure més
La construcció de la Catedral de Sant Basili avança a bon ritme veure menys
22,50 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

La construcció de la Catedral de Sant Basili avança a bon ritme. Ha arribat el moment de buscar els millors experts de cada gremi per aplicar les seves habilitats i coneixements per fer d'aquest monument alguna cosa que sorprendrà el mateix tsar. Els contractistes han d'enviar-se més enllà de Moscou per trobar a aquests professionals i destacar-se de la competència per guanyar.

Contractors és la primera expansió de The Red Cathedral, el eurojoc de Shei Santos i Isra Cendrero, en el qual els jugadors construeixen la Catedral de Sant Basili a Moscou i competeixen per fer la contribució més memorable i així guanyar-se el favor del tsar.

Aquesta expansió va ser novament il·lustrada per Pedro Soto i Chema Román, dos artistes que es van inspirar en l'art d'Ivan Bilibin, artista rus reconegut per la seva magistral representació del folklore eslau en les seves obres. Red Cathedral ha estat un dels jocs de taula més destacats dels últims anys degut al seu exclusiu sistema de rondel, guanyant-se el cor de milers de jugadors arreu del món.

La primera expansió de La Catedral Vermella consta d'una caixa amb tant contingut com el joc original que portarà les teves partides a una altra dimensió. A Contractors, bàsicament tenim 10 gremis nous que combinarem amb els que usem en el joc base, a més de 6 cartes de projecte addicionals i una nova carta individual. Molts d'aquests gremis incorporen el mòdul de Contractors que, entre altres coses, afegeix un nou tauler al joc amb un mapa que mostra les principals ciutats de Rússia on enviarem els nostres contractistes per sumar el talent dels millors especialistes i artesans del país per a la construcció de la catedral.

Com en el joc original, cadascun d'aquests gremis compta amb 3 cartes diferents, de les quals només usarem una en cada partida, amb la qual cosa Contractors ofereix més de 30 formes diferents de jugar a La Catedral Vermella. Entre els nous elements que afegeixen aquests gremis, cal destacar el dau negre, un nou dau que s'afegeix al 5 del joc base per recollir recursos en el rondel, els diamants, que són un nou recurs comodí, o els contractistes, meeple - Cosacs que incorporen mecàniques de col·locació de treballadors en el joc.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/359747/red-cathedral-contractors

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Els contractors de La Catedral Roja | Jocs de taula | Gameria
Els contractors de La Catedral Roja | Jocs de taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia