Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria
  • Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria
  • Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria
Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria
Ref.FELDARKHAM

Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edición

Joc de safata d'escuma Feldherr per a la caixa del joc de taula Arkham Horror 3rd... veure més
Joc de safata d'escuma Feldherr per a la caixa del joc de taula Arkham Horror 3rd Edition. Guarda tot el material de joc del joc de taula Call of Cthulhu 'Arkham Horror 3rd Edition' de manera segura i clara a la caixa original del joc. veure menys
27,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Com els desenvolupadors de jocs, també hem desenvolupat el nostre set de escuma per a la caixa del joc de taula 'Arkham Horror'.

Això et permet concentrar-te completament en la investigació en el joc, sense haver de buscar fitxes o cartes perdudes. El joc encaixa exactament a la caixa original del joc de taula "Arkham Horror 3rd Edition".

Adecuat per a tot el contingut del joc de la tercera edició. La tapa de la caixa del joc de taula sobresurt aproximadament 2 cm. El joc conté: 1 safata d'escuma amb 8 compartiments. 1 incrustació d'escuma amb 15 compartiments. 1 tap de escuma. La safata d'escuma està dividida en 1 gran compartiment per a l'escuma incrustada i 7 compartiments addicionals per a guardar els components del joc.

En el compartiment gran es troba l'escuma amb 15 compartiments per a classificar les fitxes, els daus i els suports de plàstic. La peça té una base d'escuma. Així que pots treure-la per separat i col·locar la caixa al costat del tauler. Totes les fiches, excepte les fiches d'Anomalia i Investigador, es poden classificar clarament aquí. Un compartiment està ocupat pels daus i el compartiment de la cantonada està reservat per als suports de plàstic. Sobre l'incrustació de 40 mm d'alt, encara hi ha espai per a les 12 plaques de mapa, que encaixen exactament en ella.

També es pot guardar aquí el suport desmuntat de la coberta d'esdeveniments, així com les Fulle d'Escenari i Investigador. En la incrustació gran hi ha un total de 5 compartiments disponibles per a les targetes de joc. Estan provistes de solcs per als dits, la qual cosa facilita l'extracció dels muntants. Els compartiments de 3 cartes proporcionen espai per a les cartes grans, com les Cartes d'Esdeveniment i d'Anomalia. Dos compartiments estan reservats per a les cartes més petites, com les Cartes d'Estat i de Monstre.

Per descomptat, totes les cartes també encaixen amb les fundes. Encara queden dos compartiments on es poden classificar les fiches d'investigador i les cinc fiches d'anomalia. El set d'"Arkham Horror 3rd Edition" es completa amb el topper d'escuma a joc. D'aquesta manera, tots els accessoris romanen al seu lloc, fins i tot si la caixa està al revés durant el transport. Pots col·locar els llibres de regles a la part superior de l'escuma.

D'aquesta manera, tot es guarda de manera ordenada i segura perquè no es perdi cap fiche de diners. Les cartes i fitxes estan a mà ràpidament i es estalvia molt de temps i nervis a l'hora de configurar el joc. La safata d'escuma té les dimensions: 285 mm x 285 mm x 80 mm d'altura total (70 mm d'altura útil + 10 mm de base d'escuma). La incrustació d'escuma té les dimensions: 208 mm x 183 mm x 40 mm d'altura total (30 mm d'altura útil + 10 mm de base d'escuma). Escuma de porus fi de alta qualitat. Lliure de CFC. Lliure de clor i àcid. Fet a Alemanya.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria
Inserto Feldherr De Espuma Arkham Horror 3ª Edició | Accessoris | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia