Inserto Folded Space Gloomhaven Façanes del Lleó en Color | Accessoris | Gameria
  • Inserto Folded Space Gloomhaven Façanes del Lleó en Color | Accessoris | Gameria
Inserto Folded Space Gloomhaven Façanes del Lleó en Color | Accessoris | Gameria
Ref.3800501487853

Inserto Folded Space Gloomhaven Fauces del León en Color

Insert dissenyat per a un joc amb unes dimensions externes de 23,0 x 29,2 x 10,2... veure més
Insert dissenyat per a un joc amb unes dimensions externes de 23,0 x 29,2 x 10,2 cm. Per a Gloomhaven: Jaws of the Lion. veure menys
27,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Insert dissenyat per a un joc amb unes dimensions externes de 23,0 x 29,2 x 10,2 cm. Per a Gloomhaven: Jaws of the Lion.

Insert compatible amb Gloomhaven: Les fauces del lleó. El disseny proporciona tant un emmagatzematge eficaç com un joc millorat. Moltes de les safates es poden utilitzar durant el joc i faciliten enormement els temps de preparació i retirada. Els taulers i els llibres de regles actuen com una tapa sobre les safates.

Les safates es disposen en fins a quatre capes. Totes les safates estan impresses a tot color, i s'utilitzen dos colors diferents d'escuma en les diferents fulles. Una nova safata de cartes de personatge substitueix les caixes que venen amb el joc, mostrades aquí a la dreta de la caixa.

L'insert inclou safates per guardar i organitzar tots els components del joc. Hi ha espai per enfundar totes les cartes amb fundes de qualitat. Cada tipus de monstre té la seva pròpia ranura, i totes les safates inclouen icones de colors en la impressió per mostrar què va on. La safata més gran de l'insert és la safata de cartes de personatge. L'insert també inclou separadors de cartes addicionals per dividir les baralles de personatges entre cartes disponibles i no disponibles. Cada safata inclou imatges del reglament o de les cartes i taulers del joc.

Les imatges milloren enormement l'aspecte de les safates, però també ajuden a organitzar el joc, ja que pots veure instantàniament què va en cada lloc. A continuació, col·loca el tauler amb el mapa de la ciutat per cobrir totes les safates. Els dos llibres d'escenaris enquadernats amb anelles es col·loquen amb les anelles als costats oposats de la caixa i amb els dials i el tauler d'elements entre ells, com es mostra. Finalment, s'afegeixen els llibres de regles i el full d'adhesius. Això omple completament la caixa i permet l'emmagatzematge vertical del joc.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Inserto Folded Space Gloomhaven Façanes del Lleó en Color | Accessoris | Gameria
Inserto Folded Space Gloomhaven Façanes del Lleó en Color | Accessoris | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia