D&D 5ª Edició El Tresor dels Dracs de Fizban | Rol | Gameria
  • D&D 5ª Edició El Tresor dels Dracs de Fizban | Rol | Gameria
D&D 5ª Edició El Tresor dels Dracs de Fizban | Rol | Gameria
Ref.9780786968855

D&D 5ª Edición El Tesoro de los Dragones de Fizban

El llibre de rol de D&D 5a Edició El Tresor dels Dracs de Fizban, introdueix... veure més
El llibre de rol de D&D 5a Edició El Tresor dels Dracs de Fizban, introdueix els dracs gemma en la cinquena edició. veure menys
37,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Descobreix com els dracs encarnen la màgia en els diferents mons de D&D i com pots fer que prenguin vida a la teva taula en aquesta guia de referència imprescindible per al joc de rol més important del món.

Et presentem a Fizban el Fabulós, arximag senil, heroi inesperat de la Guerra de la Llança, avatar diví d'un déu drac... i la teva guia versat en els misteris dels dracs en els mons de Dungeons & Dragons.

Quina és la diferència entre un drac vermell i un drac d'or? Què és la visió dracònica? Com influeix la màgia que inunda els dracs en el món que els envolta? Aquí tens la guia definitiva sobre els dracs, amb els consells i les eines que tant Dungeon Masters com jugadors necessiten per als seus encontres amb aquestes perilloses criatures màgiques.

Tant els caçadragons com els estudiosos d'aquestes éssers apreciaran les noves opcions amb temàtica de drac per als jugadors desitjosos d'emplear el poder de la màgia dels dracs i crear personatges dracònics únics i memorables. Els Dungeon Masters descobriran una immensa quantitat de noves eines i informació per dissenyar encontres, aventures i campanyes centrades en els dracs. Descobreix multitud de nous dracs i altres criatures. Aprèn com són les guarides i els tresors de cada tipus de drac i com els tresors canalitzen la màgia que banya els dracs i els connecta amb l'infinitat de mons del Pla Material. Descobreix tot el que cal saber sobre els monstres més emblemàtics de D&D amb l'ajuda de Fizban, el teu assessor expert en tot el relacionat amb els dracs!

Introdueix els dracs gema en la cinquena edició!

Revela la història del Primer Món i el paper que van jugar Bahamut i Tiamat en la seva creació i destrucció.

Afegeix noves opcions per als personatges dels jugadors, inclosos llinatges dracònics únics per als dracònids, subclasses relacionades amb els dracs per a monjos i exploradors i noves opcions de dots i encanteris.

Ofereix tot el que qualsevol Dungeon Master necessita per crear aventures inspirades en els dracs en qualsevol dels mons de D&D, amb nous mapes de les seves guarides i detalls sobre 20 tipus diferents de dracs.

Presenta un bestiari de dracs complet i introdueix diversos dracs nous i criatures relacionades amb ells, inclosos aspectes dels déus dracs, els esbirros dels dracs i molt més.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
D&D 5ª Edició El Tresor dels Dracs de Fizban | Rol | Gameria
D&D 5ª Edició El Tresor dels Dracs de Fizban | Rol | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia