D&D Planescape Aventures en el Multivers AC | Rols | Gameria
  • D&D Planescape Aventures en el Multivers AC | Rols | Gameria
D&D Planescape Aventures en el Multivers AC | Rols | Gameria
Ref.9780786969050

D&D Planescape Adventures in the Multiverse AC

D&D Planescape Aventures en el Multivers HC joc de rol amb portada... veure més
D&D Planescape Aventures en el Multivers HC joc de rol amb portada alternativa. El pandemònium planar està a només un tir de daus de distància en aquesta estranya i meravellosa aventura. veure menys
80,75 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

El pandemòni planar està a només un tir de daus de distància en aquesta estranya i meravellosa aventura. Amb portada alternativa

TOT EL QUE T'AGRADA DE PLANESCAPE... I MÉS! Torna al increïblement imaginatiu món de Planescape, on dimonis i àngels prenen el te junts i l'inesperat està a la volta de la cantonada. Des de realitats desconcertants fins a fallades multiversals, els fans de l'ambientació original de Planescape es trobaran amb incerteses tant conegudes com desconegudes en aquest smorgasbord de caos multidimensional.

CREA EL TEU PROPI AVENTURER VIATGER DE PLANOS. Planescape®: Adventures in the Multiverse ve amb una plètora de noves i poc convencionals opcions per al jugador. Trieu entre 2 nous antecedents: seràs un guardià de la porta influït per misterioses forces planars, o un filòsof planar que persegueix les veritats ocultes del multivers? Canalitza les energies planars amb 7 proeses d'altre món, experimenta amb intrigants encanteris màgics i inspira't en les 12 faccions ascendents de Sigil, cadascuna amb ideologies còsmiques distintes.

REGNES INFINITS. INFINITES HISTÒRIES. Rebosant de sabor multiversal, aquesta col·lecció de campanya conté una inspiració narrativa il·limitada. Els Dungeon Masters trobaran tot el que necessiten per organitzar grans aventures, incloent-hi claus d'aventura, localitzacions idiosincràsiques i calamitats multiversals. Amb una taula de trobades aleatòries i més de 50 criatures inusuals, el pandemòni planar està a només un tir de daus de distància.

NAVEGA PER UN MÓN ESTRANY I MERAVELLÓS.

Submergeix-te en els bastidors de la realitat, utilitzant Sigil, la Ciutat de les Portes, com a porta d'entrada per explorar el paisatge surrealista de les Terres Exteriors. Explora amb un mapa pòster de doble cara de Sigil i les Terres Exteriors, que serveixen tant de llocs d'aventura com de trampolí a aventures per tot el multivers. Les possibilitats, igual que els regnes, són infinites.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
D&D Planescape Aventures en el Multivers AC | Rols | Gameria
D&D Planescape Aventures en el Multivers AC | Rols | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia