Mtg Commander Terres Salvatges d'Eldraine Fae Dominion Anglès | Jocs de Cartes | Gameria
  • Mtg Commander Terres Salvatges d'Eldraine Fae Dominion Anglès | Jocs de Cartes | Gameria
Mtg Commander Terres Salvatges d'Eldraine Fae Dominion Anglès | Jocs de Cartes | Gameria
Ref.1951662320271

Mtg Commander Wilds of Eldraine Fae Dominion Inglés

Uneix-te a Tegwyll en la seva recerca del poder a la cort dels Alts Fae o... veure més
Uneix-te a Tegwyll en la seva recerca del poder a la cort dels Alts Fae o aventura't a les Terres Salvatges amb els lleials escuders de les criatures del bosc de Syr Ellivere. Idioma Anglès veure menys
49,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Eldraine és un pla de meravellós caos i contradiccions: els jugadors seran convidats a iniciar la seva pròpia aventura de conte, envoltats en un fantàstic conte de fades amb una volta per trencar la maledicció d'un somni sense fi.

En Commander, quatre jugadors es reuneixen per demostrar la seva força i estratègia, i un d'ells surt victoriós. Cada Mazo de Comandant Wilds of Eldraine de 100 cartes llest per jugar fa que sigui fàcil per als fans de Commander a la teva botiga agafar un mazo i jugar immediatament.

Uneix-te a Tegwyll en la seva recerca del poder a la cort dels Alts Feys o aventura't a les Terres Salvatges amb els lleials escuders de les criatures del bosc de Syr Ellivere. Tots dos mazos estan llestos per jugar res més treure'ls de la caixa: obre'n un i enfronta't als teus amics en el format multijugador més popular de Magic: The Gathering.

Cada mazo conté 100 cartes Magic (2 cartes de Criatura Legendaria Tradicional amb làmina, 98 cartes sense làmina), un Sobre de Mostra de Col·leccionista de 2 cartes (conté 1 carta de tractament especial Tradicional amb làmina o sense làmina de raritat Rara o superior i 1 carta No Comú sense vora Tradicional amb làmina), 1 Display Commander amb làmina (una còpia en cartolina gruixuda de la carta de comandant amb làmina gravada al vora i l'art de la carta), 10 fitxes de doble cara, 1 caixa de mazo (pot contenir 100 cartes amb funda), 1 roda de vida, 1 insert de estratègia i 1 carta de referència.

Consulta el nostre estoc de cartes soltes a MKM:

 https://www.cardmarket.com/en/Magic/Users/GAMERIA

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Mtg Commander Terres Salvatges d'Eldraine Fae Dominion Anglès | Jocs de Cartes | Gameria
Mtg Commander Terres Salvatges d'Eldraine Fae Dominion Anglès | Jocs de Cartes | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia