Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
  • Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
  • Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
  • Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589627338

Dungeon Fighter Segunda Edición

Escola les teves armes, agafa els daus i llança't a l'aventura! veure més
Escola les teves armes, agafa els daus i llança't a l'aventura! veure menys
35,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Dungeon Fighter és un joc cooperatiu d'exploració de masmorres amb un toc d'humor que el fa únic. És obra d'Aureliano Buonfino, Lorenzo Silva i Lorenzo Tucci Sorrentino i permet partides d'uns 45 minuts per gaudir en solitari o en grup de fins a 6 jugadors, a partir de 8 anys.

Relançat en una deslumbrant segona edició, el joc compta amb il·lustracions noves i el reglament actualitzat. A Dungeon Fighter us enfrontareu a monstres de tota mena amb armes i objectes molt particulars. L'estratègia i la sort seran importants... Però la vostra habilitat serà decisiva! Per lluitar, cal llençar els daus de formes diferents i des de diferents posicions. Segons com caigui el dau en una diana de resultats tindreu més o menys èxit en el combat. La glòria o el fracàs està, literalment, a les vostres mans!

Una vegada muntada la diana, que actua com a tauler central, triareu els vostres herois. Cada un dels huit aventurers compta amb habilitats úniques que us seran molt útils al llarg de la partida. Un cop preparats els mazos de masmorra, magatzem i monstres ja ho tindreu tot a punt per començar a explorar en busca de tresors.

L'objectiu del joc és derrotar el cap final, que es troba a les entranyes més fosques de les catacumbes. Per representar la ruta dels herois, el líder del grup, que anirà canviant entre els jugadors a mesura que avancin, pren dues cartes de masmorra i tria una d'elles. Després de resoldre els seus efectes, arribarà el moment de lluitar contra els monstres. Cada torn apareixerà un nou enemic que haureu de derrotar llançant els daus vermell, verd i blau. Però atenció: No val llançar de qualsevol manera! El dau ha de rebotar una vegada abans de caure en un dels espais de la diana perquè l'atac tingui èxit. Segons la vostra destresa podreu infligir tirades èpiques, però també podeu acabar debilitats i rebent cicatrius, que minvaran les vostres habilitats. Com a recompensa, els monstres us donaran or, que podreu gastar en el magatzem.

Al llarg de la vostra aventura podreu visitar la botiga fins a en tres ocasions per adquirir armes i artefactes poderosos. A mesura que us endinseu a la masmorra trobareu reptes més formidables: des de habitacions especials que us demanaran llençar els daus de formes inimaginables fins a monstres amb un munt de punts de vida o que fan un munt de mal. També aconseguireu importants artefactes, com els daus blancs de bonificació, que us ajudaran en els combats.

Dungeon Fighter disposa de tres nivells de dificultat que us permetran modelar cada partida segons l'experiència que vulgueu aconseguir. Si el grup de joc inclou jugadors novells o que simplement vulguin passar un bon estona, podeu preparar el joc sense que els monstres tinguin vida addicional. Si per contra busqueu un repte difícil o infernal, podeu afegir 3 o 5 cors als enemics. Sigui com sigui, Dungeon Fighter és un joc imprescindible per als amants dels títols de masmorra.

En cada partida, les rialles estan assegurades tant amb les descripcions dels monstres amb els quals us trobareu, com amb els llançaments de dau que us tocarà fer: a cegues, des de lluny, saltant, fent servir el colze... Ningú va dir que sortir airos de la masmorra fos fàcil, però sí que us assegurem que serà la mar de divertit!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/357028/dungeon-fighter-second-edition

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria
Dungeon Fighter Segona Edició | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia