Hegemonia Edició Deluxe | Jocs de Taula | Gameria
  • Hegemonia Edició Deluxe | Jocs de Taula | Gameria
Hegemonia Edició Deluxe | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8437022228310

Hegemony Edición Deluxe

Hegemonia: Lidera la teva classe a la victòria Edició Deluxe és un joc de taula... veure més
Hegemonia: Lidera la teva classe a la victòria Edició Deluxe és un joc de taula polític-econòmic asimètric que et posa en el paper d'un dels grups socioeconòmics d'un estat fictici: La classe obrera, la classe mitjana, la classe capitalista i el mateix Estat. Desenvolupa el teu estat, la teva economia, la teva societat... fes-te amb la hegemonia si vols aconseguir la victòria. veure menys
98,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Aquesta Edició Deluxe inclou l'expansió "Automas" + tots els Stretch Goals desbloquejats del micromecenatge i 2 miniexpansions (Hidden Agendas & Crisis Response). Els Automas de la classe capitalista, de la classe treballadora i de la classe Mitjana et permeten viure el joc d'una manera totalment diferent amb altres jugadors o fins i tot en solitari. No inclou l'“Educational Booklet” ni extres cosmètics.

Hegemony: Lidera la teva classe cap a la victòria Edició Deluxe és un joc de taula polític-econòmic asimètric que et posa en el paper d'un dels grups socioeconòmics d'un estat fictici: la classe treballadora, la classe mitjana, la classe capitalista i l'estat mateix. Desenvolupa el teu estat, la teva economia, la teva societat... aconsegueix la hegemonia si vols aconseguir la victòria.

La nació està en desordre i es lliura una guerra entre les classes. La classe treballadora s'enfronta a un sistema de benestar desmantellat, els capitalistes perden els seus beneficis guanyats amb esforç, la classe mitjana desapareix a poc a poc i l'estat s'enfonsa en un profund dèficit. Enmig de tot aquest caos, l'única persona que pot orientar és... tu. Et posaràs del costat de la classe treballadora i lluitaràs per les reformes socials? O et posaràs del costat de les empreses i del lliure mercat? Ajudaràs el govern a intentar mantenir l'ordre, o intentaràs imposar la teva agenda sense importar el cost per al país?

La classe treballadora controla els treballadors. La classe capitalista controla les empreses. La classe mitjana combina elements de la classe treballadora i de la capitalista. Té treballadors que poden treballar a les empreses del Capitalista però també pot construir empreses pròpies, encara que més petites. Finalment, l'estat intenta mantenir a tots contents, proporcionant beneficis i subvencions quan són necessaris, però intentant també mantenir un ingrés estable a través dels impostos per evitar endeutar-se.

Tot i que els jugadors tenen els seus propis objectius per separat, tots estan limitats per una sèrie de polítiques que afecten la majoria de les seves accions, com la fiscalitat, el mercat laboral, el comerç exterior, etc. Votar sobre aquestes polítiques i utilitzar la seva influència per canviar-les també és molt important. A través d'una planificació cuidadosa, accions estratègiques i maniobres polítiques, faràs tot el possible per augmentar el poder de la teva classe i dur a terme la teva agenda. Seràs tu qui portarà la teva classe a la victòria?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/321608/hegemony-lead-your-class-victory

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Hegemonia Edició Deluxe | Jocs de Taula | Gameria
Hegemonia Edició Deluxe | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia