Lacrimosa | Jocs de Taula | Gameria
  • Lacrimosa | Jocs de Taula | Gameria
Lacrimosa | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589626829

Lacrimosa

Lacrimosa és un joc que ens transporta a les corts europees del segle XVIII... veure més
Lacrimosa és un joc que ens transporta a les corts europees del segle XVIII seguint l'obra del compositor Wolfgang Amadeus Mozart. veure menys
62,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Lacrimosa és un joc que ens transporta a les corts europees del segle XVIII seguint l'obra del compositor Wolfgang Amadeus Mozart.

Dissenyat per Gerard Ascensi i Ferran Renalias i il·lustrat per Jared Blando, Enrique Corominas i David Esbrí, Lacrimosa ofereix partides d'uns 90 minuts de durada per a un màxim de 4 jugadors. Com a mecenes del geni austríac, desitgeu ser recordats com el seu major benefactor i passar a la història al seu costat. Per a això, haureu de finalitzar el Requiem que va deixar inconclus abans de la seva mort i demostrar que al llarg de la seva vida vau ser els seus més fidels defensors.

Amb mecàniques de construcció de màsters i gestió de mà, Lacrimosa es juga al llarg de 5 rondes, que abasten diferents moments creatius de Mozart, en les quals competireu per sumar el major nombre de punts de reconeixement. En el vostre torn, encarregareu obres al compositor, que podreu representar o vendre; recordareu memòries compartides i viatges pels escenaris més cèlebres del continent... I, per descomptat, ajudareu a la seva vídua Constanze a acabar el Requiem, que serà recordat com la seva obra pòstuma.

Lacrimosa té una posada en taula espectacular, amb un tauler central ple de detalls on es representa un mapa del centre d'Europa, a través del qual acompanyareu Mozart en els seus viatges. També es representen els fragments del Requiem, que poc a poc s'anirà completant amb les vostres accions, i espais per a les cartes d'obra i de memòries. Les cartes, que també es juguen en el tauler personal de cada jugador, són el motor principal de Lacrimosa i representen els records dels moments viscuts amb Mozart i els seus treballs, que anireu patrocinant.

Al llarg de les rondes, obtindreu noves cartes que milloraran el vostre màster personal a través de dues accions disponibles: documentar els records i encarregar una composició. Satisfer els desitjos de les corts reals també us aportarà beneficis quan viatgeu amb Mozart per Europa. Si esteu atents als gustos dels monarques i patrocineu les seves composicions favorites (òpera, música religiosa, simfonies o música de cambra) aconseguireu importants beneficis. També sumareu punts de prestigi si presteu atenció a les targetes de bonificació de ronda, que us premiaran segons quines accions realitzeu al final d'una ronda.

Lacrimosa és un elegant joc de gestió que també es pot gaudir en solitari. En aquest mode un jugador s'enfronta al productor, actor i dramaturg Emanuel Schikaneder, al qual pot desafiar en tres nivells de dificultat possibles. Wolfgang Amadeus Mozart va ser una figura clau en la història de la música occidental, que va influir a diverses generacions després de la seva mort prematura.

Lacrimosa és un gran homenatge al compositor austríac, que ens acosta a la seva vida i la seva obra a través d'una experiència divertida i desafiadora. Aconseguireu honorar el seu llegat i passar a la posteritat al seu costat?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/348450/lacrimosa

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Lacrimosa | Jocs de Taula | Gameria
Lacrimosa | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia