Petites Grans Masmorres | Jocs de Taula | Gameria
  • Petites Grans Masmorres | Jocs de Taula | Gameria
Petites Grans Masmorres | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589625648

Pequeñas Grandes Mazmorras

Necessitem la vostra ajuda, herois! La corrupció s'expandeix i només els... veure més
Necessitem la vostra ajuda, herois! La corrupció s'expandeix i només els aventurers més atrevits poden enfrontar-s'hi. veure menys
26,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Necessitem la vostra ajuda, herois! La corrupció s'estén i només els aventurers més valents poden enfrontar-se a ella.

Mazmorres petites i grans és un joc cooperatiu dissenyat per Scott Almes que es pot gaudir en solitari o amb un grup de 4 jugadors, a partir dels 14 anys, en partides de 45 a 60 minuts.

L'objectiu del joc sembla fàcil: trobar la guarida del cap oculta a l'interior de la mazmorra i derrotar-lo després d'una èpica batalla. Però la foscor està plena de perills... Les partides de Mazmorres petites i grans es desenvolupen en 2 actes.

En el primer, els herois exploraran la mazmorra en busca de la guarida del cap. Durant aquesta fase, els jugadors aniran revelant una sèrie de cartes (barrejades aleatòriament) que representen les diferents sales i que conformen el tauler modular. Mai hi haurà dos escenaris iguals!

Entre passadissos i habitacions, els herois es trobaran amb trampes, enemics, portals, misterioses pocións o calaixos de botí i objectes llegendaris. Però el temps apressa: els aventurers tenen un nombre limitat de torns per trobar la guarida del cap. El marcador de torxa, que representa la lluita contra la foscor, avançarà inexorablement cada torn fins que s'apagui. Tampoc poden permetre que la mazmorra s'ompli de goblins... Caldrà lluitar i córrer, no hi ha temps a perdre!

Gràcies a la seva força, agilitat i intel·lecte, els herois s'obriran pas entre passadissos i múltiples perills. Si finalment aconsegueixen trobar la guarida del cap i derroten tots els subordinats (hi haurà un per jugador en cada partida), començarà la segona fase de l'aventura. Comença la batalla més difícil! En aquest punt, tots els herois uniran les seves forces per intentar derrotar-lo.

També hauran de destruir els altars que el protegeixen si volen reduir la seva vida a zero. Si ho aconsegueixen abans que el marcador de torxa arribi a la casella de calavera, hauran completat amb èxit l'aventura i alliberat el món de la foscor. L'experiència de joc canvia molt d'una partida a una altra. En total hi ha 8 herois diferents, cadascun amb característiques i habilitats pròpies. Prova'ls per trobar l'estil de joc que millor s'adapti a tu!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/331787/tiny-epic-dungeons

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Petites Grans Masmorres | Jocs de Taula | Gameria
Petites Grans Masmorres | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia