Pirates de l'arc de sant Martí | Jocs de taula | Gameria
  • Pirates de l'arc de sant Martí | Jocs de taula | Gameria
Pirates de l'arc de sant Martí | Jocs de taula | Gameria
Ref.8720077285149

Rainbow Pirates

Rainbow Pirates és una cosa així com jugar al Rummy en una illa encantada mentre... veure més
Rainbow Pirates és una cosa així com jugar al Rummy en una illa encantada mentre et ataquen pirates bevent pinya colada. veure menys
16,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Rainbow Pirates és alguna cosa així com jugar al Rummy en una illa encantada mentre t'ataquen pirates bevent pinya colada.

L'objectiu del joc és guanyar tants Punts de Tresor com sigui possible col·locant grups de cartes (tresors) a la teva illa. No obstant això, també pots atacar els teus oponents amb cartes pirates (ròbant o fent explotar el seu tresor) o utilitzar-les per aconseguir altres avantatges.

El joc es va dissenyar per permetre múltiples estratègies (des de l'agressivitat a cananades fins a la no violència amant de la pau) en funció de la mà del jugador, les seves preferències i la dinàmica del grup. (Per exemple, atacar la illa d'un oponent pot donar-te l'avantatge que necessites per guanyar, però també sol provocar represàlies i limita el tresor que guanyes amb les Cartes Negres).

Les accions del joc durant el teu torn inclouen: col·locar cartes (per a Punts de Tresor), reorganitzar cartes (des de i cap a la teva illa i mà) i jugar cartes pirate (per atacar els oponents o donar-te avantatges).

Quan no és el teu torn, tens l'oportunitat de BLOQUEJAR els atacs pirates entrants si tens la Carta de Color adequada a la teva mà. (Per exemple, la Carta del Capità es pot aturar subornant-lo amb una Carta de Color verd "Me Time") Això aturarà l'atac, però perdràs la possibilitat de guanyar Punts de Tresor de la carta usada com a suborn.

Una partida pot acabar de 2 formes possibles

1) Quan un jugador surt (jugant totes les cartes de la seva mà I tenint com a mínim 2 arcs de Sant Martí plens a la seva illa)

2) Quedant-se sense cartes de robatori

Surtir NO significa necessàriament que guanyis, però guanyes un BONIFICACIÓ de 5 Punts de Tresor que sovint és suficient per donar-te la victòria.

Les cartes de Pirata Arc de Sant Martí són rares a la baralla i molt valuosos (valen 5 Punts de Tresor cadascuna). Sovint es converteixen en el focus d'atacs pirates i robatoris entre jugadors. Tot i ser valuosos, aquestes cartes també poden convertir-se en una distracció, temptant els jugadors a esgotar massa recursos per obtenir-les. Aquesta dinàmica de joc pot donar lloc a estratègies i modes de joc interessants, especialment quan es juga amb 3 o més jugadors.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/322522/rainbow-pirates

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Pirates de l'arc de sant Martí | Jocs de taula | Gameria
Pirates de l'arc de sant Martí | Jocs de taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia