Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
  • Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
  • Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
  • Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
Ref.8436589628458

Sword & Sorcery Cronicas Alimañas

Sword and Sorcery. Cròniques Antigues: Alimanyes és una expansió per al joc de... veure més
Sword and Sorcery. Cròniques Antigues: Alimanyes és una expansió per al joc de taula Sword and Sorcery que t'ofereix la possibilitat d'introduir en les teves partides unes increïbles miniatures d'alguns dels éssers més perillosos d'aquest món. Porta les teves partides a un altre nivell amb aquest estupend set de complements. veure menys
19,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

El món de Sword & Sorcery està ple de perills i fins i tot la més petita de les criatures pot resultar letal. Aquest set conté magnífiques miniatures de alimanyes, que suposen una millora de la versió estàndard de cartró. Aquí trobaràs els nius i venoms de Cròniques Antigues i els gremlins de les neus que apareixen a Històries del vent del nord.

Els nius són una temible amenaça que s'amaga als racons més foscos de l'Inframón. L'insidios niu pot generar hordes de venoms, uns monstruosos insectes gegantins amb ungles afiladíssimes i fauces venenosas. Quan aquestes criatures monstruoses mosseguen els seus enemics, injecten el seu verí letal per debilitar les seves víctimes indefenses i tal vegada acabar matant-les.

Els gremlins de les neus són unes criatures temibles i tremendament perilloses. Són parents llunyans dels gremlins de la Costa de l'Espinada i han evolucionat per adaptar-se al clima rígid de les terres del nord. Els gremlins de les neus són pràcticament immunes al fred gràcies al seu gruixut pèl. El que més els agrada a aquestes criatures és l'or i els objectes brillants.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/262201/sword-sorcery-ancient-chronicles

Contingut: 20 figures de plàstic d'alta qualitat, en la mateixa escala de 30 mm de les figures que representen a herois i enemics.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes
Espasa & Bruixeria Cròniques Alimanyes

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia