El triunfo de Von Manstein | Jocs de Taula | Gameria
  • El triunfo de Von Manstein | Jocs de Taula | Gameria
El triunfo de Von Manstein | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8437018648948

Von Mansteins Triumph

Von Manstein's Triumph és un joc per a dos jugadors que pretén simular la batalla... veure més
Von Manstein's Triumph és un joc per a dos jugadors que pretén simular la batalla amb cada jugador al comandament d'un dels bàndols participants. veure menys
40,00 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

El 6 de juny de 1942, l'11è Exèrcit alemany d'Erich von Manstein va iniciar l'últim assalt a la fortalesa soviètica assetjada de Sebastopol, l'últim episodi de la campanya per a la conquesta de Crimea, iniciada el setembre de 1941. L'operació, amb el nom en clau Störfang, va servir a més com a preludi a l'ofensiva d'estiu alemanya de 1942, desbrossant el flanc sud i alliberant forces per a emprar-les en altres punts del front.

Von Manstein's Triumph és un joc per a dos jugadors que pretén simular la batalla amb cada jugador al comandament d'un dels bandos participants. Les tropes representades per blocs maniobren sobre un mapa de la fortalesa dividit en zones i són dirigides mitjançant l'ús de cartes que representen ordres, esdeveniments històrics i equip. L'objectiu és ocupar els punts neuràlgics de la defensa i prendre el control de la ciutat.

L'objectiu de joc per a tots dos jugadors és controlar al final de la partida més punts de victòria que el seu rival. Els punts de victòria s'obtenen controlant les zones en les quals estan impresos dins d'una banderola vermella. Inicialment estan tots controlats pel jugador soviètic pel que serà el jugador alemany qui haurà d'atacar per a conquerir el major nombre possible d'ells. Així mateix el jugador de l'Eix perd punts per introduir en joc blocs de reforç, tal com s'indica en la regla 11 (Reforços). Per a dur el control d'aquesta penalització els punts corresponents s'hauran de descomptar del total que tingui en aquest moment el jugador de l'Eix. Si tots dos jugadors acaben la partida amb el mateix nombre de punts de victòria aquesta acabarà en empat.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/324104/von-mansteins-triumph

Contingut: 1 Taulell de joc a doble cara (espanyol/anglès), 31 Cartes d'ordre per al jugador alemany, 32 Cartes d'ordre per al jugador soviètic, 3 Cartes d'ajuda, 8 Daus de sis cares, 1 Fulla amb adhesius per als blocs de fusta (inclou reposicions), 1 Reglament, 1 Llibre auxiliar amb contingut històric i notes de disseny, 62 blocs de fusta de 2 x 2 cm, 2 Fulls d'ajuda al jugador, 1 fulla de fitxes amb 70 marcadors variats

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
El triunfo de Von Manstein | Jocs de Taula | Gameria
El triunfo de Von Manstein | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia