El rastre de Cthulhu Caçadors de Llibres de Londres | Rol | Gameria
  • El rastre de Cthulhu Caçadors de Llibres de Londres | Rol | Gameria
El rastre de Cthulhu Caçadors de Llibres de Londres | Rol | Gameria
Ref.9788412385984

El rastro de Cthulhu Cazadores de Libros de Londres

El Llibre Caçadors de llibres de Londres és un suplement guanyador dels premis... veure més
El Llibre Caçadors de llibres de Londres és un suplement guanyador dels premis ENNIE i un Golden Geek per El Rastre de Cthulhu. veure menys
35,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Aquests cicles d'experiència, és clar, tenen el seu origen en aquest llibre plàgat de cucs. Recordo quan el vaig trobar: en un lloc poc il·luminat, prop del riu negre i oliós on sempre es remoina la boira.

El Llibre Cazadors de llibres de Londres és un suplement guanyador dels premis ENNIE i un Golden Geek per a El Rastre de Cthulhu. Entre les seves pàgines trobaràs un escenari de campanya completament nou per a Londres del 1930. En ell, els investigadors són cercadors de llibres prohibit sobre l'horror i l'estranyesa, i es veuen empesos de forma inevitable (o no) cap a l'horror.

Està ple d'informació i material i trasfons sobre la ciutat i l'època dels anys 30, tot subtil i cuidadosament orientat a la investigació dels Mites.

UNA CIUTAT ANCESTRAL

Els Cazadors de llibres moren a la vella ciutat de Londres. És una ciutat en què els nous cinemes, llum elèctrica, el poder mundial i la cimera de la moda formen part dels orgulls de la Corona. Darrere el vel del mundà, hi ha horrors -els càncers- que amaguen a la capital, al cor mateix de la civilització humana. Un altar templari podria amagar-se, quasi oblidat, als lúgubres aiguamolls de Hackney, però els altars als falsos déus s'alcen sobre les marjades metafòriques de Fleet Street i Whitehall. I quan a les runes prehumanes perdudes... qui pot dir el que hi ha sota Londres, si es fosa prou profund?

ELECCIONS TERRIBLES

Els personatges jugadors no són agents del govern amb un zel incondicional ni erudits en vestits de tweed que exploren les fronteres del prohibit. En lloc d'això, ells adquireixen mapes (i potser guies) d'aquestes fronteres prohibides en biblioteques oxidades i prestigioses cases de subhastes. Són caçadors de llibres, que busquen el seu moment o la seva oportunitat en les enquadernacions de cuir enmoheït, fent balanç de les vendes dels seus llibres amb les primeres edicions de satanistes i acòlits que pretenen ser bruixots. Potser no saben molt bé amb què trafiquen, o potser ho saben millor que la seva clientela, però és el que fan per pagar les factures.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
El rastre de Cthulhu Caçadors de Llibres de Londres | Rol | Gameria
El rastre de Cthulhu Caçadors de Llibres de Londres | Rol | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia