La Trucada de Cthulhu 7ª Edició Edat Fosca Guia d'Ambientació | Rol | Gameria
  • La Trucada de Cthulhu 7ª Edició Edat Fosca Guia d'Ambientació | Rol | Gameria
La Trucada de Cthulhu 7ª Edició Edat Fosca Guia d'Ambientació | Rol | Gameria
Ref.8435407635081

La Llamada De Cthulhu 7ª Edición Edad Oscura Guía De Ambientación

Cthulhu Edat Fosca és un món il·luminat només pel foc. Els antics imperis van... veure més
Cthulhu Edat Fosca és un món il·luminat només pel foc. Els antics imperis van caure fa segles, emportant-se la seva cultura i el seu coneixement. veure menys
42,75 €
Impostos inclosos
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Cthulhu Edat Obscura és un món il·luminat només pel foc. Els antics imperis es van enfonsar fa segles, emportant-se la seva cultura i el seu coneixement. És un món fosc i la gent fa bé a tenir por a la foscor. A més dels saquejadors víkings, les bruixes i els proscrits, en aquesta terra hi ha morts sense descans, antics horrors i altres éssers malèvols a l'aguait.

Entitats fosques que estan més enllà del bé i del mal esperen amagades en els racons del temps i els angles de l'espai. Unes poques ànimes valentes esforçen per combatre a aquests horrors i fer que retornin pel lloc d'on van venir. Seràs tu una d'elles? Cthulhu Edat Obscura s'ha actualitzat per a aquesta edició de La crida de Cthulhu, revisada per complet i compta amb abundant material d'ambientació nou.

A l'interior trobaràs una guia per al jugador sobre els anys foscos, una mecànica opcional de Cordura per reflectir la mentalitat medieval, regles per a la tradició oral de la narració i el combat muntat, un grimoire d'encanteris dels anys foscos i regles opcionals per a la màgia tradicional, un bestiari de monstres, així com una ambientació completament detallada: la comunitat anglosaxona de Totburh, al vall del Severn, Anglaterra, plena de personatges interessants, descripcions de les seves llars i multitud d'hamacles argumentals que el Guardià pot utilitzar i desenvolupar.

Tres aventures llestes per jugar introduiran els jugadors en el món de Cthulhu Edat Obscura, partint de les tensions, els personatges i els horrors que amenaçen Totburh i les terres que envolten aquesta comunitat. Amb només la llum d'una espelma i la teva enginy, comença un viatge als anys foscos... Per poder jugar a La crida de Cthulhu hauràs de tenir almenys una còpia del Manual del Guardià de La crida de Cthulhu o de la Caixa d'inici, i opcionalment el suplement Pulp Cthulhu, disponibles per separat.

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
La Trucada de Cthulhu 7ª Edició Edat Fosca Guia d'Ambientació | Rol | Gameria
La Trucada de Cthulhu 7ª Edició Edat Fosca Guia d'Ambientació | Rol | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia