Regicidi | Jocs de Taula | Gameria
  • Regicidi | Jocs de Taula | Gameria
Regicidi | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589627284

Regicide

El rei ha mort, visca el rei! Regicide és un joc de cartes cooperatiu dissenyat... veure més
El rei ha mort, visca el rei! Regicide és un joc de cartes cooperatiu dissenyat per Paul Abrahams, Luke Badger i Andy Richdale i il·lustrat per Sketchgoblin. veure menys
8,95 €
Impostos inclosos
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Regicide és un joc de cartes cooperatiu dissenyat per Paul Abrahams, Luke Badger i Andy Richdale i il·lustrat per Sketchgoblin.

Poden participar fins a 4 jugadors, a partir de 10 anys, en partides d'uns 20 minuts de durada.

L'objectiu que ens proposa Regicide és unir forces per derrotar 12 poderosos enemics. Una corrupció sinistra s'ha expandit pels quatre regnes, fosquejant el cor dels abans estimats reis, reines i cortesans.

Com a valents aventurers, haureu de cooperar per purificar la seva foscor i fer que la vida reverdeixi un cop més. Per aconseguir-ho, els jugadors utilitzaran les seves cartes, inspirades en la baralla francesa, per atacar i defensar-se. Esteu preparats per assaltar el castell, aventurers? Trigareu molt poc temps a llegir les regles i començar a jugar.

Per preparar la partida, separeu els reis (marcats amb la lletra K, per la seva inicial en anglès), barregeu-los i apileu-los a la taula. A continuació, repetiu l'operació amb les reines (marcades amb la lletra Q) i els cortesans o jacks (marcats amb la lletra J) i poseu-los damunt. Aquest serà el mazo de castell, que inclou els 12 enemics a batre. Barregeu la resta de cartes, que inclouen totes les numerades de 2 a 10, els quatre asos, que representen animals que us ajudaran al llarg de la partida, i els comodins (que varien entre 0, 1 i 2 segons el nombre de jugadors que sigueu) per formar el mazo de taverna. Repartiu cartes d'aquest últim mazo entre els jugadors (ajusteu la quantitat al nombre de participants), doneu la volta a la primera carta del mazo de castell i... Que comenci l'assalt!

En cada torn, els jugadors hauran de seguir 4 senzills passos. En primer lloc, el jugador actiu haurà de decidir si juga una carta de la seva mà o si passa; si opta per passar, salta directament a l'últim pas, que consisteix a defensar-se de l'atac enemic. Si juga una carta, es considera que ataca usant el valor numèric de la carta. El segon pas consisteix a aplicar el poder de la carta, cosa que ve determinada per la pal de la carta. Així, els cors permeten reciclar cartes descartades; els diamants, robar cartes del mazo de taverna; els trèvols doblen el dany d'atac i les piques proporcionen defensa. El tercer pas consisteix a atacar, aplicant el dany que ens indica el valor numèric i usant el poder corresponent.

Però compte! Els enemics seran immunes als poders de la pal que representen... No tot podia ser tan fàcil! Finalment, l'últim pas consisteix a defensar-se de l'atac enemic. Per evitar el dany, els jugadors hauran de descartar cartes. Gestionar bé la mà de cartes és vital per aconseguir la victòria a Regicide! Però els aventurers també comptaran amb ajuda. Al llarg de la partida podreu utilitzar podersosos combos, en què tots els jugadors tiren la mateixa carta simultàniament sempre que el valor combinat no sumi més de deu. A més, comptareu amb l'ajuda d'animals, que sumaran els poders de les pals que representen qualsevol altra carta, i dels comodins, que anul·len la immunitat dels enemics. Tindreu també l'ajuda dels reis vençuts, que se sumaran a les vostres files una vegada purgada la foscor que els nublava el judici.

En les partides de Regicide la camaraderia és vital, ja que si un dels aventurers es queda sense cartes i no pot defensar-se d'un atac, el joc acaba automàticament en derrota. Planifiqueu les millors estratègies en torns ràpids i frenètics que faran les delícies de roleros, grups d'amics i famílies disposades a passar un bon estona. També disposa d'un mode solitari, per si vols emprendre el camí del guerrer sense companyia. Empunyeu la vostra espasa o alceu el bastó per desafiar la foscor als castells dels quatre regnes. El rei ha mort, visca el rei!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/307002/regicide

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Regicidi | Jocs de Taula | Gameria
Regicidi | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia