Regina | Jocs de Taula | Gameria
  • Regina | Jocs de Taula | Gameria
Regina | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589626621

Regine

El joc ens trasllada a les cortes europees de finals del segle XVI i l'objectiu... veure més
El joc ens trasllada a les cortes europees de finals del segle XVI i l'objectiu consisteix a ser el primer a aconseguir 31 punts. Vetlleu les vostres esquenes... Perquè els punyals volen! veure menys
8,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

El joc ens trasllada a les cortes europees de finals del segle XVI i l'objectiu consisteix a ser el primer en aconseguir 31 punts. Vetlleu les vostres esquenes... Perquè els punyals volen!

A Regine la interacció entre els jugadors és constant, ja que la majoria dels efectes de les cartes actuen sobre la mà dels rivals. Al llarg de la partida, cada jugador buscarà la millor combinació per puntuar, però no sempre tindrà el control sobre les seves cartes.

El disseny intuïtiu de les cartes us permetrà aprendre com funcionen molt ràpidament. I si sabeu jugar al mus, potser algunes regles us resultaran familiars. Les rondes s'estructuren en 3 fases: construcció de la mà, en què els jugadors intentaran aconseguir una combinació favorable de cartes, les apostes i la resolució. Per començar, deixeu al centre de la taula les quatre cartes de puntuació i les 32 fitxes d'aposta.

Barregeu les 40 cartes restants, repartiu 4, boca avall, a cada jugador i deixeu la resta al centre de la taula. Ja està tot a punt per començar la primera fase! Per torns, cada jugador pot fer 3 accions, una sola vegada, en l'ordre que prefereixi. La primera consisteix a canviar les cartes que vulguin de la seva mà per cartes del maz central o bé anunciar "No hi ha canvis", cosa que bloqueja l'opció de canviar cartes per la resta de jugadors. La segona acció és jugar una carta de la mà per formar la seva combinació. Es pot fer boca avall o boca amunt. En cas de fer-ho boca amunt, s'aplica immediatament l'efecte de la carta. El bufó, per exemple, permet que tothom pugui tornar a canviar cartes amb el maz central; el camperol obliga a un altre jugador a escollir una carta de la seva mà i baixar-la boca amunt aplicant el seu efecte; l'assassina elimina una carta que estigui sobre la taula; la cortesana obliga a girar una carta que estigui boca avall; el trompetista permet mirar el maz central i el cavaller força a un altre jugador a substituir una carta de la seva mà.

Finalment, la tercera acció que es pot dur a terme en aquesta fase és passar. Quan tots els jugadors passen, es baixen boca avall les cartes que encara estiguin a la mà i arriba la fase d'apostes. Afileu l'enginy, perquè arriba l'hora dels faroles! Per torns, els jugadors apostaran per sumar els punts de les cartes de jugada. Es puntuarà pel màxim de reines i bufons, per tenir parelles, dobles parelles o tríos i per la suma dels valors de les cartes. Tenir una bona mà no sempre és necessari per endur-se punts! Sempre pots fer creure que aquestes cartes tapades sobre la taula tenen un valor o un altre. En l'última fase, la resolució, es mostren les combinacions de tots els jugadors i es reparteixen els punts. Les rondes aniran succeint-se fins que algú aconsegueixi els 31 punts.

Bona memòria i altes dosis de picardia seran els vostres millors aliats a Regine, que assegura partides ràpides i hores de diversió. Ho gaudiran petits i grans (proveu a jugar amb avis o sogres amants de les cartes, aviat li agafaran el truc), famílies i amics. Això sí, mou-vos amb cautela entre cavallers i cortesanes, no sigui que us quedeu amb les cartes equivocades!

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/363089/regine

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Regina | Jocs de Taula | Gameria
Regina | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia