Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
  • Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
  • Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
  • Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436589629004

Starship Captains

Benvingut a bord i felicitats per la promoció! La teva "nova" nau estel·lar està a... veure més
Benvingut a bord i felicitats per la promoció! La teva "nova" nau estel·lar està a punt per embarcar-se en el seu primer gran viatge. Simplement rascant una mica de la ferralla i aniràs bé. I aquesta tripulació? Potser semblen una mica novells, però ara són el teu equip. Fes-nos sentir orgullosos. veure menys
42,95 €
Impostos inclosos
Darreres unitats en inventari
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

Equip! Parla la comandant del creuer estel·lar des del centre de comandament. Els planetes del sistema ens necessiten per assegurar el lliure comerç i mantenir a ratlla els pirates. Si treballem dur, la nostra fama s'ampliarà per tota la galàxia.

Com a oficial al comandament d'un creuer estel·lar acabat de restaurar, dirigiràs un equip de sers conscients que han dedicat la seva vida als ideals de la Cooperativa; cooperar per tenir força, negociar per tenir pau i explorar per tenir coneixements. L'experiència que li falta a la teva tripulació es compensa amb el seu entusiasme. Segur que en aquesta travessia aprenen molt de tu. I encara que potser la teva nau tingui alguns rascades i embolls, això no fa més que demostrar lo resistent que és. Segur que a les teves mans es converteix en la millor nau de la Flota.

És una època apassionant per estar al comandament d'una nau. Hi ha moltes coses per fer, i si no les fas tu, segur que un altre capità s'encarrega d'elles. Així doncs, si vols passar a la història, hauràs de llançar-te!

Dissenyat per Peter B. Hoffgaard, Starship Captains és un joc d'estratègia que es pot gaudir en solitari o en grups de fins a 4 persones, a partir de 12 anys, en partides d'una mica més d'una hora de durada.

Per guanyar, els jugadors hauran de sumar la major quantitat de punts després de 4 rondes. Hi ha moltes maneres d'obtenir els preuats punts: completant missions, gestionant la diplomàcia interestel·lar, desenvolupant tecnologies, recollint artefactes i medalles, derrotant pirates... A Starship Captains la mecànica principal es basa en seleccionar accions, representades per sales dins de la nau. Al cap i a la fi, com a comandant, hauràs d'assignar les tasques més adequades a la teva tripulació en funció de les necessitats de cada moment.

Hi ha 4 tipus de sales diferents: pilotatge, per moure la nau; armes, per lluitar contra els pirates; ciència, per adquirir tecnologia; i reparacions, on es podran arreglar els desperfectes que hagi sofert el nostre creuer espacial. En cada torn hauràs d'escollir un dels teus tripulants perquè ocupin una d'aquestes sales... Però atenció! Cadascun d'ells està especialitzat i sap manejar uns aparells en concret.

Tots (fins i tot els cadets) poden reparar la nau, però per a les altres tres sales farà falta que triïs un tripulant específic, que tindrà el mateix color que la sala. Un cop utilitzats, els membres de la tripulació hauran de descansar, amb la qual cosa potser no estaran disponibles en el pròxim torn. Planifica bé la teva estratègia!

Per guanyar punts, un dels principals mètodes consisteix a resoldre les missions disponibles arreu de la galàxia. Hauràs de viatjar amb la teva nau i ordenar a la teva tripulació que completi diferents tasques per poder-les completar. Al llarg de la partida també podràs acabar amb els molestos pirates (que causen danys a les naus), pujar nivells en 3 marcadors de facció diferents segons la teva activitat diplomàtica, formar i ascendir a la nostra tripulació perquè sigui més eficient o aconseguir valuosos artefactes.

Un altre repte que ens planteja Starship Captains és que molts dels objectes o noves sales que aniràs obtenint compartiran espai amb els danys que patirà la nau, així que no t'oblidis de fer reparacions periòdiques si vols seguir progressant. Amb una dificultat moderada, Starship Captains és un títol ideal per a aquells que ja estiguin iniciats en l'afició dels jocs de taula i vulguin donar un pas més. Amb moltes eleccions al teu abast, però sense temps ni mitjans per executar-les totes, la planificació serà clau per sumar la puntuació més alta.

Lideraràs la teva tripulació amb encert i et convertiràs en el millor comandant de la galàxia?

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/363369/starship-captains

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria
Capitans de Vaixell Espacial | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia