El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria
  • El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria
  • El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria
El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436564812360

The Witcher El Viejo Mundo

En el joc de taula The Witcher El Vell Món, assumes el paper d'un bruixot per... veure més
En el joc de taula The Witcher El Vell Món, assumes el paper d'un bruixot per descobrir històries que van tenir lloc centenars d'anys abans dels esdeveniments de la Saga. veure menys
89,95 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

En The Witcher El Vell Món, assumes el paper d'un bruixot per descobrir històries que van tenir lloc centenars d'anys abans dels esdeveniments de la Saga. El món que exploraràs està ple de decisions difícils i el perill amenaça a cada cantonada. Racisme, mags enganyosos, disputes entre governants i els monstres terrible que van aparèixer després de la Conjunció de les Esferes són algunes raons per les quals no has d'embarcar-te en aquest perillós viatge sense una espasa a la mà. Els teus sentits aguditzats i el teu entrenament de bruixot t'han convertit en l'assassí de monstres i caçador de trofeus perfecte. Aquesta és la teva professió: cacis i mates monstres, sempre que algú t'hi pagui. Després de la caiguda de l'Orde dels Bruixots, es van crear cinc noves escoles: Llops, Grifons, Óssos, Gats i Víbries. Cada escola entrena els seus adeptes de manera diferent i viu segons les seves pròpies regles. Després de completar la teva formació a la Fortalesa de la teva escola, comença el teu viatge d'exploració, no només per fer prou per obtenir un simple plat d'avena, sinó també per trobar la glòria i l'orgull de l'escola de la qual portes el medalló.

Més sobre The Witcher El Vell Món. Ambientat anys abans de la saga de Geralt de Rivia, The Witcher El Vell Món explora una època en què els monstres vagaven pel continent en major nombre, creant un perill constant que requería l'atenció de caçadors de monstres entrenats per experts, coneguts com a bruixots. Cinc escoles competidores van entrenar els seus adeptes a través de règims brutals, i un cop completament preparats, aquests bruixots ara reconeguts van partir per explorar la terra, buscant problemes i aventures i ajudant a altres a guanyar diners.

En aquest competitiu joc de taula d'aventures, de 2 a 5 jugadors viatgen a través d'un vast mapa, s'embarquen en missions magistralment escrites, es troben i prenen decisions morals ambiguës, lluiten contra monstres i, de vegades, lluiten amb altres bruixots per defensar l'honor de la seva escola.

El joc permet als jugadors construir les seves pròpies baralles de cartes úniques triant entre una àmplia gamma d'habilitats: atacs, esquivades i màgia de combat de bruixots, conegudes com a «signes». A través de la sinèrgia de cartes, els jugadors busquen aconseguir poderosos combos mentre utilitzen les habilitats distintives de la seva escola de bruixots en tot el seu potencial. Les missions, batalles i fins i tot el pòquer de daus permeten a cada jugador guanyar diners, obtenir nous elements i entrenar les seves habilitats.

El primer jugador en adquirir 4-6 trofeus (nombre establert a l'inici del joc), guanya el joc instantàniament. Pots obtenir trofeus matant monstres, instigant i guanyant baralles de taverna contra un altre bruixot, entrenant atributs al màxim nivell o resolent certes missions al llarg de la teva aventura.

El joc inclourà un Mode Solitari que permetrà jugar una aventura al Continent.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/331106/witcher-old-world

Contingut: 90 Cartes d'Acció, 1 Tauler de Joc, 28 Cartes de Poció, 36 Cartes d'Exploració de Ciutat, 36 Cartes d'Exploració de Terres Salvatges, 55 Cartes d'Esdeveniment, 8 cartes de Trofeu d'Atribut, 1 Carta d'Ajuda, 10 Cartes d'Ajuda per a Partides en Solitari, 2 sets de 5 Daus de Pòquer de Bruixot, 30 Fitxes d'Or, 1 Fitxa de Taverna Tancada, 18 Fitxes de Localització, 28 Cartes de Monstre, 28 Fitxes de Monstre, 20 Cartes de Combat de Monstre, 5 sets de Components de Jugador (cada un conté): – 1 Tauler de Jugador amb Fitxes de Nom de Bruixot addicionals – 10 Cartes d'Acció Inicials – 1 Miniatura de Bruixot amb una peanya de color – 5 Cubetes de fusta – 1 Fitxa de Puntuació – 1 Indicador d'Escut – 4 Cartes de Trofeu de Bruixot

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria
El Bruixer El Vell Món | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia