Batalla Inigualable de Leyendas Vol.2 | Jocs de Taula | Gameria
  • Batalla Inigualable de Leyendas Vol.2 | Jocs de Taula | Gameria
Batalla Inigualable de Leyendas Vol.2 | Jocs de Taula | Gameria
Ref.8436572390942

Unmatched Battle Of Legends Vol.2

Unmatched Batalla de Llegendes Volum Dos és la segona caixa bàsica després de... veure més
Unmatched Batalla de Llegendes Volum Dos és la segona caixa bàsica després de Batalla de Llegendes Volum Un i la tercera de format gran per a 2 a 4 jugadors. veure menys
34,20 €
Impostos inclosos
Exhaurit
M'encanta, ho necessito sí o sí.

Compartir a xarxes socials

    wk_pss_facebook wk_pss_twitter wk_pss_whatsapp wk_pss_pinterest
Enviament en 24/48h
Enviament gratuït a partir de 50€

Puedes añadir

Fundes Premium

Fundes Normals

El legendari heroi Aquil·les, l'ànima sagnant Bloody Mary, el déu mico Sun Wukong, la princesa guerrera Yennenga... La família Unmatched s'amplia amb quatre noves llegendes de la mitologia, la literatura i la cultura popular.

Unmatched Battle of Legends Volum Dos és la segona caixa bàsica després de Battle of Legends Volum Dos i la tercera de format gran per a 2 a 4 jugadors. Aquesta nova entrega recull el testimoni de la saga de jocs de taula de les combat impossibles que TCG Factory publica en espanyol i l'impulsa un pas més enllà. Pots jugar-la com una caixa independent o combinant-la com vulguis amb la resta de títols Unmatched.

El Volum Dos afegeix quatre contendents a les batalles que segueixen l'estela de la mecànica que ha convertit Unmatched en joc de taula original i únic en el seu estil. Cada personatge està representat sobre el camp de batalla per una miniatura de plàstic de gran detall i compta amb una o més fitxes d'ajudant i una baralla de cartes pròpia ajustada a la personalitat del heroi.

A la batalla no hi ha iguals!

A Unmatched, cada heroi i heroïna juga d'una manera singular que converteix aquest sistema en un joc altament asimètric. Unes llegendes basen la seva estratègia en la confrontació directa, altres en la subtilitat del moviment, altres en els atacs a distància... Hi ha personatges que sobreviuen amb trucs i fintes que els converteixen en perillosos contrincants!

Amb Battle of Legends Volum 2 pots afegir quatre nous contendents a les teves batalles:

• Aquil·les. El legendari heroi sorgit de la narrativa de la Grècia Antiga és un guerrer temerari i agressiu que salta a la batalla acompanyat de Patroclo, el seu germà d'armes. Quan Patroclo és derrotat, la ràbia s'apodera d'Aquil·les i el converteix en un enemic molt més perillós.

• Bloody Mary. Col·loca't davant de l'espill. Pronuncia el seu nom tres vegades, en veu baixa, gairebé tremolant de por... I de sobte apareix just darrere teu! Bloody Mary recull l'essència dels contes de terror i els baixa al camp de batalla amb un personatge tan sagnant com escuradís.

• Sun Wukong. El déu mico arriba al joc de les combat impossibles carregat d'engany, fintes i un bon grapat de trucs. La seva màgia innata li permet crear clons de si mateix per convertir el camp de batalla en el seu joc particular.

• Yennenga. La princesa guerrera de pell d'èbano, mare del poble Mossi, és una combatent imparable. Acudeix a la batalla armada amb espasa, jabalina i un poderós arc. És una líder implacable que guia els seus guerrers més propers a la batalla amb un esperit de lideratge inigualable.

Enllaç BGG: https://boardgamegeek.com/boardgame/335764/unmatched-battle-legends-volume-two

Pots fer-li un ull en el següent vídeo:

Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.
Batalla Inigualable de Leyendas Vol.2 | Jocs de Taula | Gameria
Batalla Inigualable de Leyendas Vol.2 | Jocs de Taula | Gameria

Estimat/ada ,

et fa arribar un desig de Gameria.

Un saludo,

Gameria

Envíe un deseo
Envia